17 Νοεμβρίου 2023

📺«Όλα είναι πλαστογραφημένα»: Τι λέει ο αντιδήμαρχος Λάρισας για την επιστολή του 16χρονου που αναιρεί τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο


Νέα στοιχεία στο «φως» για την υπόθεση του πατέρα Αντώνιου, την ώρα που η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, επιμένει πως είναι πλαστή η επιστολή του παιδιού με την οποία αναιρείται η αρχική καταγγελία.

Ο αντιδήμαρχος Λάρισας, μιλώντας στο Mega, αναφέρει πως όλα είναι πλαστογραφημένα και, μάλιστα, η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο, το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική ταυτότητα.

Λάθος φαίνεται να είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας, είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», τόνισε ο αντιδήμαρχος.


«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για απάτη και υπογράμμισε ότι ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.