16 Νοεμβρίου 2023

Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ🤷‍♂️🤦🏻‍♂️Νίκος Παππάς: «Βλέπει» πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την αποβολή του από τη διοργάνωση Basketaki ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ🤣🤣


Σε ανάρτησή του, αναφέρεται σε έναν από τους ιδρυτές του τουρνουά, που ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Πολιτικό δάκτυλο «βλέπει», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram, ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς πίσω από την αποβολή του από την ερασιτεχνική διοργάνωση Basketaki.

O πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, επί προεδρίας Αλέξη Τσίπρα, ως υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, όμως τελικά η υποψηφιότητά του απορρίφθηκε από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, με σημερινή ανάρτησή του στο Instagram αφήνει να εννοηθεί ότι, για την οριστική αποβολή του από τη διοργάνωση, ευθύνεται ένας εκ των ιδρυτών του τουρνουά.

Κατονομάζει μάλιστα τον Γρηγόρη Αντωνάκη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Αθήνα Ψηλά.

Ο Νίκος Παππάς ανέβασε στον λογαριασμό του το βιογραφικό σημείωμα του Γρηγόρη Αντωνάκη, υπονοώντας ότι το κίνητρο πίσω από την οριστική αποβολή του από το υπόλοιπο της ερασιτεχνικής μπασκετικής διοργάνωσης είναι πολιτικό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς απεβλήθη από το ερασιτεχνικό τουρνουά, επειδή πέταξε τη μπάλα με δύναμη στο κεφάλι διαιτητή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.