20 Νοεμβρίου 2023

Πολάκης σε Νάσο Ηλιόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο της ΝΔ


Στον Νάσο Ηλιόπουλο απαντάει αυτή τη φορά ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, με νέα του ανάρτηση αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος περί κομματικού «βούρκου».

Συγκεκριμένα, μέσω της ανάρτησής του ο κ Πολάκης ξεκαθαρίζει ότι την ώρα που ο κ Ηλιόπουλος εξαπολύει επίθεση κατά του κόμματος που τον ανέδειξε, μαίνεται η μάχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ:
1) ο Μητσοτάκης χρεώνει το Ελληνικό δημόσιο 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ξεπουλώντας τις μετοχές του δημοσίου στις 4 συστημικές τράπεζες.
2) Ετοιμάζει σφαγή πολλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από το φορολογικό του Χατζηδάκη.
3) καταστρέφει μεγάλο τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής και στην ελαιοπαραγωγή και την κτηνοτροφία μέσα από την οριζόντια μείωση των επιδοτήσεων έως και 40% (πχ Κρήτη)
4) Συνεχίζει το πάρτι των απευθείας αναθέσεων με τους κολλητούς και κουμπάρους που έχει τοποθετήσει σε δημόσιους οργανισμούς με τελευταίο παράδειγμα την μεταφορά των μολυσματικών αποβλήτων από τα νοσοκομεία της Κρήτης όπου η μεταφορά από τα Χανιά στο Ηράκλειο είναι πιο φτηνή από τη μεταφορά εντός της πόλης του Ηρακλείου!!
5) Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για μικρά χρέη από τα κοράκια των funds συνεχίζονται και επιταχύνονται!
Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό ΒΟΥΡΚΟ πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ!
Και θα ασχοληθεί, όση προσπάθεια και αν κάνουν κάποιοι να τραυματίσουν την προοπτική της Κυβερνώσας Αριστεράς.

Τι απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος στις αρχικές επιθέσεις εναντίον του

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος την Κυριακή αποκάλεσε «βούρκο» την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε απάντησε ως εξής: «Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά. Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

«Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα»

Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα. Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Απάντηση στον Νάσο Ηλιόπουλο έδωσαν χθες η Έλενα Ακρίτα και η Ελένη Αυλωνίτου με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση της πρώτης να σχολιάζεται έντονα από τον Νίκο Βούτση.

Οι δηλώσεις του κ Ηλιόπουλου περί βούρκου προκάλεσαν και τον σχολιασμό από πλευράς της Εφημερίδας των Συντακτών η οποία άσκησε σφοδρή κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.