28 Νοεμβρίου 2023

📺Γλυκερία Τσολπίδου: Θύμα διαδικτυακού bullying η Ελληνίδα Miss Tουρισμός


Είναι η Γλυκερία Τσολπίδου, το 20χρονο μοντέλο που εκπροσώπησε τη χώρα μας σε έναν διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying καθώς όπως της έλεγαν “δεν είναι αρκετά όμορφη”.
Οι λογαριασμοί της στα σόσιαλ μίντια κατακλύστηκαν από υβριστικά και προσβλητικά σχόλια για την εμφάνιση της.

«Μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω» θα πει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

Ποια είναι η Γλυκερία Τσολπίδου

Η 20χρονη Γλυκερία με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο και ψυχολογία. Βοηθούσε εθελοντικά σε πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία όταν πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στη Μαλαισία.

Από τις πρώτες κιόλας δημοσιεύσεις πως θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό, τα σχόλια έπεφταν βροχή.

Είναι εντυπωσιακό πως τα περισσότερα μηνύματα μίσους τα δεχόταν από γυναίκες, με ορισμένους να μάλιστα να εύχονται μέχρι και κακό στην υγεία της.

«Τα νέα παιδιά επηρεάζονται πάρα πολύ από τα σχόλια και φτάνουν σε σημεία να μην το διαχειρίζονται».

Το νεαρό μοντέλο έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να δώσει το καλύτερο της εαυτό στη Μαλαισία ενημερώνοντας συνεχώς τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της μέχρι και τον αποκλεισμό της την Κυριακή.

To LIVE NEWS την εντόπισε στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας λίγο πριν αναχωρήσει για Ελλάδα με την ίδια να παραδέχεται πως τα συναισθήματα της είναι ανάμεικτα.

«Είναι άπειρα τα μηνύματα. Δεν ξέρω πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή, είμαι πολύ μπερδεμένη. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στην χώρα μου, μια να δω τους γονείς της.

Η ίδια εξηγεί πως πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει να κάνει με την προώθηση της κουλτούρας και πως δεν πήγε εκεί ως η πιο όμορφη Ελληνίδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τις τελευταίες ώρες αρκετοί χρήστες του διαδικτύου υπερασπίζονται το 20χρονο μοντέλο και καταδικάζουν τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκε μέσω από τα social media.