17 Νοεμβρίου 2023

📺ΕΠΙΚΟΣ🤣🤣Ο Κασσελάκης πήγε με τραμπικό Under Armour στην πορεία για το Πολυτεχνείο, φωτογραφήθηκε... και μετά από 50 μέτρα εξαφανίστηκε


Στην πορεία για το Πολυτεχνείο έδωσε το «παρών» τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που πάντως φωτογραφήθηκε μαζί με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ που είχε συγκεντρωθεί στα Χαυτεία, στην οδό Σταδίου, αντάλλαξε χαιρετισμούς και μέσα σε λίγα λεπτά, αποχώρησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχωρώντας από το μπλοκ, ο κ. Κασσελάκης χαιρέτισε τους πάντες πολύ ευγενικά και μετά από 50 μέτρα περπάτημα, έστριψε δεξιά. 


Στο μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η Ρένα Δούρου, με την οποία ο κ. Κασσελάκης πόζαρε αγκαζέ, αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Πέτρος Παππάς. 

Η παρουσία του ήταν αιφνιδιαστική, καθώς νωρίτερα, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να έχει κοινή συμμετοχή με τον πρόεδρο του κομματος στους εορτασμούς, καθι κατέθεσε μόνη της στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.