16 Ιανουαρίου 2024

📺Ανάρτηση – βίντεο με fake news Κασσελάκη: Γιατί ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες στα ρεπορτάζ;


Ανάρτηση με λεζάντα «Δείτε μαζί μου κάτι περίεργα που συμβαίνουν»

Βίντεο στο οποίο παρουσιάζει αποσπάσματα ρεπορτάζ με απλούς πολίτες, οι οποίοι αποδεικνύονται μέλη και στελέχη της ΝΔ, παρουσιάζει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην ανάρτηση με λεζάντα «Δείτε μαζί μου κάτι περίεργα που συμβαίνουν», ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτιέται « ποια είναι η ανάγκη που οδηγεί τον Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί μέλη και στελέχη της ΝΔ ως απλούς πολίτες για να ξεγελάσει τους απλούς πολίτες; Ποιο είναι το όριο του κυνισμού του;». 

Παράλληλα, τον καλεί να πάνε «μαζί σ’ ένα τέτοιο σπίτι (που βγαίνει σε πλειστηριασμό) ν’ ακούσει χωρίς «ηθοποιούς» την πραγματικότητα.


«Η επαφή με την πραγματικότητα αποκτάται όταν μιλάς με τον κόσμο, όχι με τους οπαδούς σου» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ίδια έγραψαν χθες και οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μπάρκας και Καραμέρος που "ανακάλυψαν" προπαγάνδα επειδή το ζευγάρι είχε εμφανιστεί ξανά σε άλλη εκδήλωση.




Δείτε τώρα και ποια είναι η αλήθεια:


Ο 31 ετών Σπύρος και η 29χρονη Ραφαέλλα, ιδιωτικοί υπάλληλοι, νοίκιαζαν ένα μικρότερο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή αλλά χάρη στο επιδοτούμενο από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στεγαστικό δάνειο, με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» απέκτησαν τη δική τους στέγη -που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης-  πληρώνοντας κάθε μήνα για την αποπληρωμή του δανείου περίπου το μισό ποσό συγκριτικά με το ενοίκιο που θα πλήρωναν για αντίστοιχο σπίτι.

Πράγματι το ίδιο ζευγάρι είχε εμφανιστεί σε παλαιότερη εκδήλωση, αλλά είχε μιλήσει για το ίδιο ακριβώς θέμα. Είχαν μιλήσει δηλαδή για το Πρόγραμμα Σπίτι μου και τη δυνατότητα που θα είχαν πλέον να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, κάτι που τελικά έγινε.

Δείτε το βίντεο με το τι ακριβώς είχαν πει τότε.