17 Ιανουαρίου 2024

Κασσελάκης: «Δεν κατέβασα την αφίσα του Τσίπρα από την Κουμουνδούρου, θα βάλω περισσότερες»-Στην αντεπίθεση ο Κούλογλου: O ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη καθημερινά


Σε διάψευση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας tvxs «του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας» σύμφωνα με το οποίο ζητήθηκε από συνεργάτη του «να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου» προχώρησε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, «ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες» προσθέτοντας ότι «θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη».

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην αντεπίθεση ο Κούλογλου: O ΣΥΡΙΖΑ αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελάκη καθημερινά

Στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του, με αφορμή δημοσίευμα στο site «tvxs» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, απαντά με ανάρτησή του ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

«Το Μαξίμου δεν χρειάζεται το TVXS για να καταστρέψει τον ΣυΡιζΑ. Που αυτοκαταστρέφεται με τον Κασσελακη. Κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχε Κασελάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον ανακαλύψει», έγραψε στα social media ο Στέλιος Κούλογλου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου