20 Φεβρουαρίου 2024

📺ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα Κασσελάκη στην ΠΓ μέσω… των κλιματιστικών στην Καλλιθέα αφού πέρασε κι απ' τα τρακτέρ🤣🤦‍♂️


«Όταν επιμένεις, πετυχαίνεις». Με αυτό το μήνυμα ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στις 19:00 αναφέρεται όχι στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στα κλιματιστικά που είχε χαρίσει σε σχολείο της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει πως «όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας» δημοσιοποιώντας και την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

«Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των κλιματιστικών, τα οποία ευγενικά μας χορηγήσατε. Πλέον θα μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια , διευκολύνοντας τη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Θερμές ευχαριστίες» αναφέρει διευθύντρια η Νίκη Χατζηχαλεπλή.

Η ανάρτησή του:


Η εν λόγω ανάρτηση έρχεται λίγες μόλις ώρες πριν από την νέα συνεδρίαση της ΠΓ η οποία σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης έρχεται να αποφασίσει για τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το ερωτηματολόγιο του προέδρου που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και εν συνεχεία την επιστολή του κ. Κασσελάκη ο οποίος σήκωσε το γάντι από το Λονδίνο όπου βρισκόταν στην οποία με ευθείες μομφές τόνιζε πως τα στελέχη συμβάλλουν στην συνωμοσιολογία.

Στα τρακτέρ στην Ομόνοια το απόγευμα

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του αγροτικού συλλαλητηρίου, ο κ. Κασσελάκης κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των αγροτών. Συγκεκριμένα πήγε στις 18:15 στο Σύνταγμα πριν βρεθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδριάζει στις 19:00.