19 Φεβρουαρίου 2024

📺Μητσοτάκης: Βλέπουμε άλλα κόμματα να έχουν θέματα, η ΝΔ έχει συμπαγή οργανωτική δομή -Τι είπε για την κάθοδο των αγροτών


Προσκλητήριο ενόψει ευρωεκλογών απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη της ΝΔ κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, ξεκινώντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη αλλά και τα στελέχη του κόμματος.

Κάνοντας μια έμμεση μνεία στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε με νόημα: «Βλέπουμε άλλα κόμματα να έχουν μικρά ζητηματάκια και σκέφτομαι πόσο σημαντικό είναι για τη ΝΔ να έχει αυτήν τη συμπαγή οργανωτική δομή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά και στους αγρότες.

«Καθώς έχουμε μπροστά μας και την άφιξη των αγροτών στην πρωτεύουσα, θέλω να επαναλάβω ότι αυτή η κυβέρνηση είχε ανοικτά και τα αυτιά της και τις πόρτες της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Εμείς είμαστε αυτοί που εξασφαλίσαμε τη μόνιμη επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο και που δώσαμε τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα πολύ χαμηλότερες από αυτές που ενδεχομένως και οι ίδιοι θα περίμεναν. Γιατί δεν με ενδιαφέρει να γυρίσουν μόνο στα χωράφια και στις δουλειές τους, θα γίνει αυτό. Με ενδιαφέρει να δώσουμε μόνιμη λύση στα διαρθρωτικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δείτε live την εκδήλωση:


Μητσοτάκης: Θα τους στείλουμε την απάντηση συστημένη στις 9 Ιουνίου

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τόνισε ότι στα πεντηκοστά γενέθλια της ΝΔ «δεν νοείται να πάμε σε εθνικές κάλπες χαλαρά». Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι σε όσους θέλουν να κόψουν κοινοτικά κονδύλια από την Ελλάδα, επειδή δήθεν υπάρχουν προβλήματα στο κράτος δικαίου, «την απάντηση θα τους τη στείλουμε συστημένη στις 9 Ιουνίου».

Μητσοτάκης: Έχουμε εγγραφές ομογενών από Παπούα και Ακτή Ελεφαντοστού

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η ΝΔ έκανε πράξη, «επιτέλους», όπως είπε, την επιστολική ψήφο, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι έχουμε ήδη εγγραφές από την Παπούα -Νέα Γουινέα και την Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς «υπάρχουν Έλληνες παντού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα στελέχη να πείσουν τον κόσμο να προσέλθει τις ευρωκάλπες, λέγοντας ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η συμμετοχή και πως οι ευρωεκλογές δεν είναι κάλπη διαμαρτυρίας.