24 Φεβρουαρίου 2024

📺ΒΑΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ🤣🤪Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο, μας μισούν εμάς τους ηττημένους του Εμφυλίου [βίντεο]


Viral γίνεται στα σόσιαλ μίντια η ομιλία ενός συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα.

«Κακά τα ψέματα, είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο. Μετά το στραπάτσο του καλοκαιριού πέσαμε στη χαράδρα τραυματισμένοι, ματωμένοι, πονεμένοι. Και δεν φτάνει μόνο αυτό... Είμαστε τρομακτικά περικυκλωμένοι από το αντισύριζα μέτωπο», ξεκίνησε να λέει ο σύνεδρος.

«Μας μισούν, θέλουν να μας βγάλουν για πάντα από τη μέση. Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτα απ' όλα είναι η δεξιά. Μας μισούν, σύντροφοι, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν και να δεχτούν ότι εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια του ΕΑΜ, τα παιδιά και τα εγγόνια των ηττημένων του Εμφυλίου, τα έφερε έτσι η κατάρα η δικιά τους και κυβερνήσαμε τη χώρα. Κυβερνήσαμε τη χώρα και γίναμε λαντζέρηδες για να βγάλουμε από τη χρεοκοπία την πατρίδα. Το κάναμε όλοι μαζί και με τους λιποτάκτες. Δεν μπορούν να το δεχθούν αυτό οι δεξιοί, σύντροφοι και συντρόφισσες, και έχουν κάνει όρκο τιμής να μας σβήσουν από τον χάρτη» συνέχισε.

«Μας μισούν στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα προερχόμαστε από εκεί. Μας μισούν από το ΚΚΕ. Τι πρέπει να κάνουμε, σύντροφοι, για να ανέβουμε από τη χαράδρα; Πώς θα σπάσουμε τον κλοιό; Θα κοιτάξουμε προσεκτικά πού είναι το πιο αδύνατο σημείο τους και πρέπει να βγούμε από τον κλοιό και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να ανεβούμε στο πρώτο ύψωμα που λέγεται 18%», κατέληξε ο σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο: