14 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν κατέθεσα υπόμνημα, δεν ξέρω τον δικηγόρο» λέει η μητέρα του Γεράσιμου


Άγνοια για τον δικηγόρο που φέρεται να κατέθεσε υπόμνημα στον ειδικό εφέτη ανακριτή Λάρισας εξ ονόματός της, δηλώνει η μητέρα του Γεράσιμου-Ιάσονα, τραυματία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Βοστώνη των ΗΠΑ.

«Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα κατατέθηκε, προς τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, υπόμνημα το οποίο φέρεται να έχει καταθέσει δικηγόρος εξ ονόματος του γιου μου αλλά και εξ ονόματός μου. Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν τηλεφωνικά και δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου υπομνήματος. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, έχω διορισθεί ως μοναδική δικαστική συμπαραστάτρια του γιου μου και οποιαδήποτε νομική ενέργεια εξ ονόματος του Γεράσιμου, θα πρέπει να φέρει την έγκριση και την υπογραφή μου.

Οι προσπάθειές μου, επικεντρώνονται στην δύσκολη μάχη που δίνει το παιδί μου στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Βοστώνη των Η.Π.Α. και βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του. Προς το παρόν δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια άλλη δημόσια δήλωση. Τον χρόνο, στον οποίο θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους δώδεκα μήνες, θα τον επιλέξω εγώ η ίδια», αναφέρει η δήλωση της μητέρας που κοινοποιήθηκε, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου Όθωνα Παπαδόπουλου.