08 Μαρτίου 2024

📺Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Αυτό που προτείνετε δεν είναι σκανδιναβικό μοντέλο αλλά σταυρόλεξο


Στις τοποθετήσεις στην Βουλή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακης.

Παίρνοντας το λόγο μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά αναφέρθηκε στις προσωπικές επιθέσεις, που όπως είπε δέχτηκε από τον κύριο Φάμελλο. «Επανάληψη με φρασεολογία που δεν έχουμε συνηθίσει με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ καθ όλη την διάρκεια προηγούμενης διακυβέρνησης από τότε που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ. Τα δικά σας προβλήματα και ζητήματα που μπορεί να έχει ο δικός σας αρχηγός με το πόθεν έσχες, δεν θα τα κρύψει με τέτοιες αντιπαραθέσεις ειδικά την στιγμή που τα δικά μου πόθεν έσχες έχουν ελεγχθεί περισσότερο από του καθενός», είπε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.


Αναφερόμενος στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «αυτό που προτείνετε δεν είναι σκανδιναβικό μοντέλο, αλλά σταυρόλεξο» και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε κύριε Ανδρουλάκη από τις πιρουέτες σας».

Δείτε την τοποθέτηση απάντηση Μητσοτάκη σε Φάμελλο και Ανδρουλάκη