12 Μαρτίου 2024

📺ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ😜ΚΝΙΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ήθελαν να διαμαρτυρηθούν εναντίον του Άδωνι... αλλά επειδή πήγε μετά το ωράριο διαμαρτυρήθηκαν στον Φλωρίδη πριν σχολάσουν🤣🤦‍♂️


Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ανάμεσα σε γιατρούς και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Σύμφωνα με το thesstoday, όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων εισέβαλαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, όπου ήταν σε εξέλιξη η ημερίδα για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ευαισθητοποίησης Κατά της Βίας σε Ιατρούς και Υγειονομικούς, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη. Οι γιατροί φώναξαν συνθήματα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αντίδραση του κ. Εξαδάκτυλου, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους γιατρούς, είπε: «Εσύ είσαι υπέρ της βίας;».

Βίντεο από την ένταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»


Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, με τον υπουργό Δικαιοσύνης να δηλώνει πως κάθε μορφή βίας καταδικάζεται ενώ ο Άδωνις γέλγε μαζί τους στο Twitter: