14 Μαρτίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ😝😝Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά από επικοινωνία με τον Γιάννη Μπρατάκο


Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος επικοινώνησε με τον δικηγόρο και τον ενημέρωσε πως δεν θα συμπεριληφθεί στις εκλογικές λίστες του κόμματος.

Σημειώνεται ότι η σχετική φημολογία στηριζόταν στο ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητάει μια υποψηφιότητα «αμιγώς δεξιά», προκειμένου να συσπειρώσει αυτό το ακροατήριο.

Ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός για τις σκληρές απόψεις του στο μεταναστευτικό αλλά σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, όπως ο γάμος ομοφύλων, είχε βολιδοσκοπηθεί για τις ευρωεκλογές, με τη λογική ότι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει ένα «άνοιγμα» της κυβερνώσας παράταξης προς το δεξιό κοινό.