26 Απριλίου 2024

Καλλιάνος: Αυτά είναι τα προβλήματα υγείας που είχε ο πατέρας του-Τα είχε βγάλει μόνος του στη φόρα το 2021-Δείτε και κρίνετε (ακόμα και οι άσχετοι)


Σήμερα οι Καλλιάνοι φωνάζουν μεταξύ άλλων και για το ότι το Αττικό έβγαλε στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο του πατέρα τους με τον Καλλιάνο να απειλεί "και μόνο γιατό θα τους κλείσω φυλακή"...

Η πλάκα είναι ότι ο Καλλιάνος τα είχε βγάλει μόνος του φόρα παρτίδα στο Facebook το 2021 όταν ο πατέρας του νοσούσε με κοροναιό και τότε μας έλεγε "μόλις έμαθα ότι ο πατέρας μου κόλλησε, μου κόπηκαν τα πόδια.... έλεγα πάντα ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κολλήσει." για να μην μπει νοσοκομείο προφανώς αφού φοβόταν ότι δεν θα άντεχε στο νοσοκομείο...

Δείτε τι έγραφε τότε και κρίνετε (ακόμα και οι άσχετοι) αν ο άνθρωπος ζούσε από τύχη τα τελευταία χρόνια ή αν επρόκειτο για έναν άνθρωπο που μπήκε νοσοκομείο κάποια στιγμή και από λάθη ιατρών πέθανε:

Ο πατέρας μου είναι 76 ετών, κόλλησε από τη μητέρα μου και σήμερα είναι η 8η του μέρα με κορονοϊό. Χωρίς καμία υπερβολή και μιλώντας σας με απόλυτη ειλικρίνεια, θέλω να σας πω ότι ειδικά μόλις έμαθα ότι ο πατέρας μου κόλλησε, μου κόπηκαν τα πόδια. Ασφαλώς ανησύχησα πολύ για τη μητέρα μου και πράγματι αποδείχθηκε ότι λογικά ένιωσα έτσι διότι οριακά μάλλον γλιτώνει το νοσοκομείο. Αλλά ο πατέρας μου έλεγα πάντα ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κολλήσει.

Και θα σας πω το γιατί :

Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια, του έχει τοποθετηθεί βηματοδότης και απινιδωτής λόγω έντονων αρρυθμιών που είχε. Τα τελευταία χρόνια έχει υποβληθεί σε 4 στεφανιογραφίες λόγω ισχαιμικών επεισοδίων με αποτέλεσμα να του έχουν τοποθετηθεί συνολικά 5 στεντ σε αρτηρίες της καρδιάς.

Ο πατέρας μου έχει αρχόμενη πνευμονική ίνωση και μόνο στον βηματισμό του πολλές φορές του πέφτει ο κορεσμός κατευθείαν με αποτέλεσμα να χρειάζεται υποστήριξη οξυγόνου στο σπίτι, δηλαδή έχει και πνευμονική ανεπάρκεια. Επίσης, πρόσφατα, είχε χειρουργηθεί στον προστάτη λόγω κακοήθειας και ακολούθησαν 40 ακτινοθεραπείες αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Και το σημαντικότερο απ’όλα, ο πατέρας μου είναι ανοσοκατεσταλμένος διότι είναι και νεφροπαθής. Κάνει 3 ινσουλίνες την ημέρα αλλά δυστυχώς εδώ και 1 χρόνο έχει μπει στο νεφρό, κάνει δηλαδή 3 φορές την εβδομάδα αιμοκαθάρσεις.

Γι’αυτό σας λέω ότι μόλις έμαθα ότι ο πατέρας μου κόλλησε Κορονοϊό ένιωσα σαν κάποιος να ήρθε από πίσω μου και να με έσπρωξε στο κενό…

Ο πατέρας μου, πρόλαβε και έκανε την 3η δόση του εμβολίου 2 εβδομάδες πριν νοσήσει. Αυτή τη στιγμή, 8η μέρα που νοσεί, το μοναδικό του σύμπτωμα είναι ότι απλά έχει λίγο συνάχι και τίποτα άλλο. Ο Θεός είναι μεγάλος και μακάρι να τον βοηθήσει ώστε τις επόμενες 3-4 μέρες (μέχρι να λήξει η καραντίνα του) να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του και να το περάσει πολύ ήπια, όπως το περνάει έως τώρα.