29 Απριλίου 2024

📺ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΖΟΙ, ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΓΑ😜🤨Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΚΑΦΡΟΣ Αλμέιδα που κινδυνεύει με ποινή ως 2 αγωνιστικών... αν τον καλέσει κανας εισαγγελέας


[Μ' αρέσει που οι Αθηναίοι λένε μα πως ξέφυγε έτσι ο Αλμέιδα που είναι γενικός ήρεμος ο άλλος λέει "πρώτη φορά τον βλέπω έτσι"... ο Αλμέιδα που πέρσι είχε δείξει τα παπάκια του στους φιλάθλους του Παναιτωλικού και έμεινε πάλι ατιμώρητος... εν τω μεταξύ κανείς δεν τον ακούμπησε και άρχισε μόνος του να σπρώχνει επειδή ήταν και καλά άσχετοι εντός αγωνιστικού χώρου]

Τον κίνδυνο αποκλεισμού για 1 με 2 αγωνιστικές από τη συνέχεια των Play Off της Super League αντιμετωπίζει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του Metropolis 95,5 FM και της εκπομπής «Στη Σέντρα» ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Όπως έγινε γνωστό ο άνθρωπος που άρπαξε από το λαιμό ο Αργεντινός τεχνικός, είναι αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Ο Αθλητικός νόμος είναι πολύ αυστηρός πλέον και βάσει αυτού θα μπορούσε ακόμα και να συλληφθεί ο Ματίας Αλμέιδα!

Υπενθυμίζεται πως ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, εξηγώντας πως αντέδρασε σε σπρωξίματα που δέχθηκε, σημειώνοντας πως υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εντός του αγωνιστικού χώρου:

«Η δική μου αντίδραση ήταν μια αντίδραση που δε συμβουλεύω κάποιον να την κάνει. Είχα πριν τη δυνατότητα να ζητήσω συγγνώμη στον κύριο που συνέβη αυτό. Πριν είχα δεχθεί κάποια σπρωξίματα. Αν εσείς με σπρώχνετε, θα κάνω το ίδιο. Γιατί εγώ δε σπρώχνω, μιλάω. Δέχομαι τις ήττες και την κριτική, αλλά μην έρθει κάποιος να με προκαλέσει. Είναι πολύ απλό».

Δεν κλήθηκε σε απολογία!

Παρότι η εικόνα του μαινόμενου Αλμέιδα έγινε viral, ο αθλητικός δικαστής της Superleague δεν τον κάλεσε σε απολογία! Αυτό έχει μόνο μία εξήγηση, ότι το περιστατικό δεν καταγράφτηκε -άγνωστος ο λόγος- ούτε στο φύλλο αγώνα, ούτε στις εκθέσεις των παρατηρητών. Βέβαια στην υπόθεση μπορεί να παρέμβει προχωρώντας στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας Αρχής πάντως, περιορίστηκε στην κλήση σε απολογία των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Παναιτωλικού και της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα.