13 Απριλίου 2024

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ😂😂Κασσελάκης: Οι τέσσερις ΑΣΤΕΙΕΣ προτάσεις ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ... Ε ΣΟΡΥ του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας


Τις τέσσερις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλατεία Νέας Σμύρνης. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις αιτιάσεις περί πλούτου με αφορμή την νέα του κατοικία στο Κολωνάκι λέγοντας πως «θα είμαι διάφανος σε όλα». 

«Να δείτε το σπίτι μου, να δείτε πως ζω. Ακόμη κι αν αυτό κάνει ζημιά στο προφίλ μου» πρόσθεσε, εγκαλώντας παράλληλα τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη πως «ζει σε γυάλινο πύργο αποκομμένος από όλα».
Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση, «εκεί από πάνω, από τον γυάλινο πύργο του, ο κ. Μητσοτάκης, δεν μπορεί να δει τίποτα από όσα ταλανίζουν καθημερινά την Ελληνίδα και τον Έλληνα» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης, υποστηρίζοντας για την ακρίβεια πως κατατάσσονται «οι Έλληνες, δεύτεροι φτωχότεροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Βουλγαρία».

«Αντί να συναγωνιζόμαστε με την ανεπτυγμένη Ευρώπη, συναγωνιζόμαστε με τη Βουλγαρία για το χρυσό μετάλλιο στον πάτο της Ευρώπης», συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας τέσσερις προτάσεις του κόμματος του για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

Συγκεκριμένα:

1. 0% ΦΠΑ στα βασικά αγαθά / 6% ФПА στα προϊόντα ατομικής υγιεινής ενηλίκων και περιποίησης βρεφών

2. Εταιρείες Ηλεκτρικής ενέργειας: Ανώτατο περιθώριο κέρδους 5%

3. Μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στον χαμηλότερο συντελεστή της Ευρωπαϊκής Ένωσης

4. Δημιουργία «Τειρεσία» διάρκειας 5 ετών για όσες εταιρείες αισχροκερδούν.

«Έτσι θα πάμε στις Ευρωεκλογές. Εκείνοι θα ειρωνεύονται (προφανως τρομαγμένοι) και εμείς θα περνάμε με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο τις προτάσεις μας» παρατήρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να συμπληρώσει πως «ο λαϊκισμός από τη μία. Η σύγχρονη πολιτική από την άλλη».

Ακόμη, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ειδική αναφορά στην υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με την Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι «ο επίσημος προπαγανδιστής του Κυριάκου Μητσοτάκη τώρα ανταμείβεται». «Στη χώρα μας υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο πρώτος είναι ο δρόμος που λέει: «Έχω 41%, όλα κρίθηκαν, μην ενοχλείτε τον αλαζόνα». Ο δεύτερος είναι το κίνημα που φτιάχνουμε μαζί: Το λιγότερο δε μας αρκεί.

Η μισή ζωή δε μας αξίζει», κατέληξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.