27 Απριλίου 2024

Καλλιάνος: ΕΔΕ από Γεωργιάδη αλλά αμέριστη κυβερνητική στήριξη στους γιατρούς


Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Γιάννη Καλλιάνο δηλώνουν κυβερνητικά στελέχη για την απώλεια του πατέρα του και παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες του βουλευτή, ο οποίος μιλά τόσο για άθλιες συνθήκες εντός του νοσοκομείου Αττικόν, όσο και για «φακελάκι» στον γιατρό.

Ωστόσο, τα κυβερνητικά στελέχη τονίζουν την ίδια στιγμή την αμέριστη στήριξή τους στους γιατρούς και συνολικά στο προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

Η καταγγελία Καλλιάνου για φακελάκι

Ο βουλευτής της ΝΔ χθες καταγγέλλοντας για ακόμα μία φορά τραγικές συνθήκες νοσηλείας και λάθη του προσωπικού, ισχυρίστηκε ότι ο έδωσαν φακελάκι 500 ευρώ στον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του. 

«Η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη επειδή τον χειρούργησε μέσα στο δωμάτιο να του δώσει ένα χρηματικό ποσό αντί να του κάνει ένα άλλο δώρο», είπε και διευκρίνισε ότι ο γιατρός ουδέποτε ζήτησε χρήματα. 

« Όταν πέθανε, του έστειλα μήνυμα και του είπα ''το δώρο που σας έκανε η μητέρα μου να το επιστρέψετε'' και μου απάντησε ''θα έπρεπε να ντρέπεστε''’», συμπλήρωσε.