23 Απριλίου 2024

ΚΑΙ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;😱😱Νατσιός: Βουλευτές που είχαν κρυφτεί όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων, τώρα ξεθάρρεψαν και εμφανίζονται στις εκκλησίες


Στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Στραβελάκη μίλησε ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε αρχικά με το χαστούκι πολιτεύτριας της «Νίκης» προς τη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη και στη συνέχεια με τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Νίκου Παπαδόπουλου από το βήμα της Βουλής.

«Τρικυμία εν κρανίω.. Τέλος πάντων, δεν εξαπατήσαμε κανέναν πολίτη, μπήκαμε με το σπαθί μας, ως δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα. Δεν έγινε καμία εξαπάτηση», ανέφερε ο κ. Νατσιός κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, για το ζήτημα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «οι μόνοι που εξαπατούν ασυστόλως τους πολίτες, είναι η κυβέρνηση και θυμίζω τρία νομοσχέδια, τα οποία δεν είχε προαναγγείλει. Αυτό θεωρείται εξαπάτηση σύμφωνα με τα λεγόμενα και να μην γενικεύει. “Όπου γενικότητες, εκεί και επιπολαιότητες¨, όπως λέει και ο Παπαδιαμάντης».

Αναφερόμενος στην ένταση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου, σημείωσε ότι περιγράφουν «την αγανάκτηση και την οργή που υπάρχει κυρίως στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας», υποστηρίζοντας ότι «τα προκάλεσε η κυβέρνηση».

«Μας έλεγαν ότι το θέμα θα ξεχαστεί, αλλά δεν ξεχάστηκε δυστυχώς. Ήρθε στη δημοσιότητα με λάθος τρόπο. Από εκεί και πέρα, οι πιστοί και οι ιερείς είναι Έλληνες πολίτες με δικαιώματα. Εσείς πως λέτε να αισθάνονται κάθε φορά που βλέπουν βουλευτή που έχει ψηφίσει ναι;», είπε σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ομόφυλους, υπογραμμίζοντας ότι προκάλεσε διχασμό στον ελληνικό λαό.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε μία αποστροφή του λόγου του, που “φωτογράφισε” τους βουλευτές της ΝΔ: «Όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο βλέπαμε τους βουλευτές, οι οποίοι θα ψήφιζαν ναι να είχαν κρυφτεί, να μην βγαίνουν να μην εκτίθενται. Τώρα βλέπουμε ότι σιγά σιγά ξεθάρρεψαν κι άρχισαν να εμφανίζονται στις εκκλησίες».

«Δεν τους βλέπαμε στις εκκλησίες εκείνες τις μέρες. Είναι δικό τους δικαίωμα. Από εκεί και πέρα είναι και δικαίωμα του απλού λαού. Ο λαός έχει αποδοκιμάσει, έχει εκφράσει την αντίθεσή του. Έρευνα του διαΝΕΟσις έχει πιστοποιήσει ότι το 65% των Ελλήνων είναι κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας. Εμείς δεν συμφωνούμε με τα χαστούκια της βίας, αλλά νομίζουμε ότι πρέπει η κυβέρνηση να πρέπει να εισπράξει ένα πολιτικό χαστούκι για να συνέλθει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει εάν καταδικάζει τις επιθέσεις εντός των εκκλησιών, ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή η «Νίκη» τις καταδίκασε, καθώς αυτές δεν συνάδουν με το εκκλησιαστικό ήθος.

«Ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός κι έχω την αίσθηση ότι δεν θα βρει μιμητές», κατέληξε.