30 Απριλίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μεγάλος υποκριτής ο Βελόπουλος, πουλάει πολιτικά την θρησκεία»


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε και για τις απαράδεκτες εικόνες των επιθέσεων πιστών σε πιστούς σε εκκλησίες και πολιτικούς και κόμματα όπως οι Κυριάκος Βελόπουλος ή το κόμμα Νίκη να παροτρύνουν τον κόσμο να έχει τέτοιες συμπεριφορές. Εκεί άρχισε τα απαντωτά καρφιά κατά του Κυριάκου Βελόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε «υποκριτή» εξηγώντας το γιατί:

«Κατ΄αρχάς προς τον κύριο Βελόπουλο και τα όσα λέει για τις εκκλησίες την άγια Μεγάλη Εβδομάδα, αξίζει να αναφέρουμε την ρήση του κυρίου ημών Ιησού Χριστού “Ουαί υμίν οι Φαρισαίοι υποκριταί”. Είναι μεγάλος υποκριτής και χαίρομαι γιατί του απάντησε η εκκλησία διά του Ιγνατίου του Δημητριάδος με πολύ αυστηρό τρόπο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε τις βολές κατά ριπάς:: «Αυτό που είπε ο κύριος Βελόπουλος στη Βουλή να μη πάμε στην εκκλησία οι βουλευτές που έχουμε ψηφίσει το νόμο (σ.σ.: εννοεί για τα ομόφυλα ζευγάρια) είναι βλάσφημο και αποδεικνύεται ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χριστιανική θρησκεία. Δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει την χριστιανική θρησκεία. Την πουλάει πολιτικά. Δεν την καταλαβαίνει».