23 Απριλίου 2024

📺ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΟΡΙ😜😜Κασσελάκης: Καλά έκανα με τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια


Για τον Δημήτρη Παπανώτα μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από την Αστυπάλαια, όπου βρίσκεται.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, «καλά έκανα με τον κ. Παπανώτα. Να δούμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του στην Δράμα, ο οποίος μιλά με ρατσιστικό λόγο, προσβάλλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμά να το κάνει. Στις πράξεις φαίνεται η ηγεσία και όχι στα λόγια».

Απαντώντας σε ερώτηση για το κόστος της περιοδείας του στα νησιά, ο κ. Κασσελάκης είπε «οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «με συμβατικά μέσα θα ήθελα 40 ημέρες να κάνω την περιοδεία που έκανα σε 10 ημέρες. Είναι δυνατόν να μου χρεώνουν σκοπιμότητα γιατί επισκέφθηκα το μοναστήρι; Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχετε χώρο και από εδώ και πέρα, θα έχετε και την εξουσία στα χέρια σας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1: