Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί του Σαββάτου 6/4 στο πλατό της εκπομπής του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και στον Γιώργο Καλλιακμάνη, με φόντο τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Ο διάλογος είναι ενδεικτικός
Γιώργος Καλλιακμάνης: Μην ξεχνάτε οι αστυνομικοί στις φωτιές κουβαλήσανε παππούδες, γιαγιάδες, σκυλάκια.
Νίκος Συρίγος: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπαλούδη, της Καρολάιν. Δεν έχουν σημασία για αυτούς τους ανθρώπους, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή των πολιτών, η οργή της μάνας και του πατέρα που χάνουν το παιδί τους.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Ακούστε με πολύ καλά γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Δεν σας επιτρέπω γιατί έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν.
Νίκος Συρίγος: Τα παιδιά δεν γυρίζουν τώρα πίσω.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε νούμερα; Εγώ δεν το λέω, αλλά εσείς το λέτε για εμένα. Ξέρετε την υπηρεσιακή μου πορεία; Μπείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου. Έχω πάει πολίτες στα σπίτια τους με το αυτοκίνητό μου. Αυτοί οι αστυνομικοί είναι μέσα από την κοινωνία. Δεν τους πήραν από κάποιο άλλο κομμάτι. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας.
Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι μία δημοσιοϋπαλληλική λογική από γενιά σε γενιά.
Νίκος Συρίγος: Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια.
Νίκος Συρίγος: Κι εγώ έχω δύο κορίτσια.
Γιώργος Καλλιακμάνης: Αφού έχεις δύο κορίτσια να σέβεσαι ένα πάτερα που μπαίνει στη θέση του πατέρα.
Νίκος Συρίγος: Ρε Γιώργο, γιατί το παίρνεις προσωπικά;
Γιώργος Καλλιακμάνης: Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Το παίρνω προσωπικά γιατί αναφέρεσαι στον πληθυντικό. Κι εγώ υποστηρίζω όλους αυτούς τους συναδέλφους μου που έχουν δώσει το αίμα τους, που έχουν κλάψει πατεράδες και μανάδες. Με φέρατε εδώ για να μου πείτε να ντρέπομαι εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε.
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνό του και στη συνέχεια αποχώρησε εκνευρισμένος.