23 Μαΐου 2024

Φοιτητικές εκλογές: Πρώτη δύναμη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για 37η χρονιά - Τα μαϊμού αποτελέσματα που ανακοινώνει η ΠΚΣ-Δείτε παράδειγμα ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΣ


Δείτε στο τέλος της ανάρτησης αλλά και εδώ πως στήνουν τα αποτελέσματα οι Κνίτες

Μια ακόμη νίκη καταγράφει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει για 37η φορά στην πρώτη θέση καθώς όπως όλα δείχνουν το ποσοστό της θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το 2023.

Όπως ανακοίνωσε η φοιτητική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκεντρώνει 40,01%, με την ενσωμάτωση να ανέρχεται στο 98,8%. 

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της καταμέτρησης, στο 98,8% των φοιτητικών συλλόγων και με καθαρή εικόνα από τους συλλόγους στους οποίους συνεχίζεται η διαδικασία, δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η ΠΚΣ με ποσοστό γύρω στο 23.49%. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η ΠΑΣΠ με ποσοστό περί το 12,49%.

Σημειώνεται ότι η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά στις εκλογές των τελευταίων ετών, δεν κατάφερε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο σε καμία σχολή της χώρας.

«Οι φοιτητές έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση υπέρ των μεταρρυθμίσεων που υλοποιούνται στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταδικάζοντας απερίφραστα αντιλήψεις και συμπεριφορές που ανήκουν στο παρελθόν» ανέφερε επίσης η φοιτητική παράταξη.



Τα αποτελέσματα της Πανσπουδαστικής

Διαφορετική ως προς τα αποτελέσματα είναι η εικόνα που μεταφέρεται από την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας καθώς για μια ακόμη χρονιά οι φοιτητικές παρατάξεις δεν συμφώνησαν στην έκδοση κοινών αποτελεσμάτων.

Στα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η ΠΚΣ, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100% η Πανσπουδαστική εμφανίζεται να λαμβάνει 32,85%, η ΔΑΠ 25,23%.


Δείτε και τα αποτελέσματα που δίνουν οι ΑΠΛΥΤΟΙ (ΕΑΑΚ, ATTACK κλπ αργόσχολοι) των πανεπιστημίων



Πως βγάζουν κομμουνιστές και απλυτοι, αποτελέσματα που τους βολεύουν; Απλό: Βάζοντας σχολές που τους βολεύουν και αλλάζουν αποτελέσματα σχολών... Δείτε ένα παράδειγμα:

Σχολή Ιστορίας και Εθνολογίας ΔΠΘ... Η ΔΑΠ λέει ότι πήρε 38 ψήφους και η Πανσπουδαστική λέει ότι η ΔΑΠ από τους 88 που πήρε πέρσι, φέτος έπεσε στους ΜΗΔΕΝ!!!😲🤔ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ...