17 Μαΐου 2024

Μενίδι: «Το είχα αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ ότι θα την σκοτώσω» – Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης


Ψυχρός, ψύχραιμος και χωρίς ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του εμφανίζεται ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16/5).

Σύμφωνα με πληροφορίες τους enikos.gr, ο δράστης της δολοφονίας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ ότι θα πάει να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα υποστήριξε ότι ήταν σίγουρος ότι η άτυχη 40χρονη τον απατούσε.

«Ήμουν σίγουρος ότι με απατουσε πριν ακόμη χωρίσουμε. Την έβλεπα τον τελευταίο καιρό με έναν άνδρα, και δεν άντεχα να βλέπω έναν άλλον να οδηγάει το αυτοκινητό μου. Αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ ότι θα την σκοτώσω» είπε στους αστυνομικούς ο δράστης μετά την σύλληψή του.

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και στις 05.30 την περίμενα σε σημείο από όπου ήξερα ότι θα περάσει για να πάει στην δουλειά της. Είχα πάρει μαζί μου το μαχαίρι, το έβγαλα και θυμάμαι ότι την μαχαίρωσα αρκετές φορές. Αμέσως μετά έφυγα και πήγα σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή με σκοπό να μείνω όλη την ημέρα. Δεν άντεχα όμως να μείνω και έτσι έφυγα και άρχισα να περιφέρομαι. Κάποια στιγμή μπερδέυτηκα και χάθηκα, και πήγα να κρυφτώ στην οικοδομή που με βρήκατε» δήλωσε ακόμη ο δολοφόνος της 40χρονης.

«Ξέρω ότι έπινε αλκοόλ πολύ και χώρισε με την γυναίκα του» – Τι αποκαλύπτουν συγγενείς του δράστη της δολοφονίας
Για ένα πρόσωπο πολύ σεβαστό και αξιοπρεπέστατο, κάνει λόγο ένας γείτονας της 40χρονης, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Σχετικά με την σχέση που είχε το θύμα με τον 50χρονο, ένας ξάδελφος της γυναίκας, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «ξέρω ότι παλιά είχαν προβλήματα. Την ενοχλούσε και χωρίσανε. Ήταν χωρισμένοι. Έπινε, ήταν άγριος και τα λοιπά. Είχε πάει στην αστυνομία και είχαν βάλει και μέτρα παλιά. Δούλευε σε μια φαρμακευτική εταιρεία».

Παράλληλα, ένας άλλος ξάδερφος του θύματος, σχολίασε ότι, «είχε πάει πολλές φορές στην αστυνομία. Τι τρεις φορές; Τρεις φορές πήγε μόνο τον τελευταίο μήνα. Τον κρατούσαν 2-3 μέρες και τον άφηναν πάλι έξω. Όλο αυτόν τον καιρό, το ίδιο πράγμα γινότανε. Είχε πέντε αποφάσεις, για ξυλοδαρμό και αλκοόλ, όλα αυτά».

Η ανιψιά του δράστη, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «εύχομαι αυτός ο άνθρωπος που το έκανε, γιατί είναι και θείος μου, να έχει πεθάνει». Την ίδια στιγμή, ένας ξάδερφος του 50χρονου, δήλωσε ότι, «ξέρω ότι έπινε αλκοόλ πολύ και χώρισε με την γυναίκα του. Και ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα κιόλας. Βρισκόμαστε γιατί είμαστε από το ίδιο χωρίο. Ήξερα ότι στην οικογένεια δεν πάνε καλά τα πράγματα, μέχρι και ξύλο έχει πέσει, και στην αστυνομία είχε πάει πολλές φορές. Έκανα πέρα…». Άλλος συγγενής του 50χρονου, τον αποκάλεσε «κάθαρμα».