25 Μαΐου 2024

📺ΤΕΛΟΣ! Ή δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ή δεν ξέρει τη διαφορά 500gr με κιλό 😱🤦🏻‍♂️ΒΙΝΤΕΟ


Του
το είπε στη Βουλή ο Κυριάκος, του το είπε και χθες ο Μαρινάκης: 

6,28€ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ!!

Χθες μάλιστα δημοσίευσαν και τον πίνακα που κατέθεσε ο Μητσοτάκης στη Βουλή που λέει ξεκάθαρα 6,28€ ΤΑ 500gr (μέσος όρος τιμής σε 5 ελληνικά σούπερ μάρκετ) 

Δείτε τη χθεσινη ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη και τον πινακα που δημοσίευσαν κι εδώ:

«Στο ζήτημα της φέτας, πριν βγάλουν ανακοίνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το έγγραφο που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή. Αν το έκαναν, θα αντιλαμβάνονταν ότι συνέκρινε τις τιμές μεταξύ ιδίων ποσοτήτων στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το παραθέτουμε εκ νέου (φωτό 1) μήπως και το καταλάβουν. Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στις εικόνες που οι ίδιοι παρέθεσαν στη σημερινή ανακοίνωσή τους, εμφανίζονται κωδικοί με ακόμα χαμηλότερες τιμές κιλού (9,88 ευρώ το ένα κιλό) από την τιμή που αναφερόταν για την Ελλάδα στον πίνακα που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός σήμερα στη Βουλή (6,28 ευρώ το μισό κιλό).



Ε και σήμερα ο μπετοστοκος έψαχνε ΚΙΛΟ ΦΕΤΑ ΜΕ 6,28€

Νέο βίντεο Κασσελάκη στο TikTok – Ψάχνει φθηνή φέτα στα σούπερ μάρκετ

Στέφανος Κασσελάκης TikTok φέτα
Νέο βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε πολλά σούπερ μάρκετ και ψάχνει να βρει φέτα στα 6,28 ευρώ, έπειτα από τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή.

«Τρέχω να βρω την προσφορά του 6,28 ευρώ» ακούγεται να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ωστόσο δεν βρίσκει σε κανένα σούπερ μάρκετ αυτήν την προσφορά.

Μάλιστα σε ένα σημείο του βίντεο σταματάει ένα αυτοκίνητο στον δρόμο και λέει στην οδηγό: «Ψάχνω προσφορά για φέτα. 6,28 ευρώ. Αυτό μου είπε ο πρωθυπουργός στην Βουλή». «11 ευρώ πρέπει να έχει» απαντάει η οδηγός του οχήματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν βρήκε τελικά την φέτα, αλλά τόνισε ότι θα συνεχίσει να ψάχνει. «Αν δεν την βρω θα στείλω γράμμα στην Ούρσουλα» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

@skasselakis

Φέτα 6,28;

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis