08 Μαΐου 2024

Πυρά από Πολάκη για τους «επώνυμους» του ΣΥΡΙΖΑ -Στο στόχαστρο ο εξάδελφος Βασίλης Κασσελάκης


Μαίνεται όπως φαίνεται ο υπόγειος πόλεμος μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του εξαδέλφου Κασσελάκη Βασίλη, με καταγωγή από τα Χανιά ο οποίος είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εξάδελφος Κασσελάκη απασχόλησε πριν τις γιορτές του Πάσχα όταν υποστήριξε ότι είναι καλοδεχούμενες οι ψήφοι των Σπαρτιατών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αδειάσματα και πυρά από βουλευτές και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και τότε, οι πιο υποψιασμένοι για τα όσα εξελίσσονται υπογείως στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως στα Χανιά έβλεπαν μια εν εξελίξει σύγκρουση για την έδρα του νομού. Και αυτό γιατί κάποιοι βλέπουν τον εξάδελφο Κασσελάκη ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να εκθρονίσει από βουλευτή τον Παύλο Πολάκη. Στις προκριματικές για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών ο Παύλος Πολάκης στήριξε την Μαρία Καλουδιώτη κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη που στήριξε τον εξάδελφό του Βασίλη.

Μέσα στις γιορτές ο Παύλος Πολάκης, αφού συνόδευσε σε περιοδεία στη Χανιά την επίσης υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τσαμπάζη, δείχνοντας τη στήριξή του στο πρόσωπό της, σε ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά των επωνύμων υποψηφίων για να διευκρινίσει λίγο αργότερα ότι αναφέρεται σε τοπικούς παράγοντες...

Η ανάρτηση Πολάκη με τις αιχμές για τους επωνύμους

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«Σημερα το πρωι στην Κισσαμο και στις Βουκολιες….
Με τον κοσμο… και την αδολη αγαπη του….
Μονο με αυτους ,για αυτους και για παντα…
Γιατι με καποιους επωνυμους ειδα πως διαβαινουν το Ρουβικωνα και προσκυνουν….
Ο λαος θα αποφασισει !!».


Και στη συνέχεια σε ερώτηση άλλου χρήστη του Facebook ποιους εννοεί ο Παύλος Πολάκης απάντησε «τοπικούς παράγοντες».