01 Μαΐου 2024

📺Μεϊμαράκης τρολάρει τη «μεταγραφή» Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ: Με πήρε η φον ντερ Λάιεν τηλέφωνο και με ρώτησε «έχετε τέτοιες μετακινήσεις;»


Η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές, πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Με έναν σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο Κασσελάκη ως αναλυτής δημοσκοπήσεων.

«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Όταν το ανακοινώσατε με πήρε η φον ντερ Λάιεν και μου είπε "τι γίνετει εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;"» είπε χαρακτηριστικά στο Action 24 o κ. Μεϊμαράκης.

Δείτε το βίντεο


«Κοιτάξε να δείτε εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Οποιοσδήποτε κύριος εκπροσωπεί τον εαυτό του και απαντάει» συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος στην ερώτηση αν η ένταξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αλλαγή πολιτικής από την Κουμουνδούρου απάντησε «η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Αν εφαρμοστούν πολιτικές μπορείς να πεις είναι ιπιο κοινωνική, λαϊκή, αριστερά, δεξιά. Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο όχι όμως τοσο σημαντικό».

«Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φύγει πολλά χρόνια, έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 όπως και έχουν έρθει πολλοί σε εμάς» κατέληξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.