23 Μαΐου 2024

Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από τη ΜΕΘ η σύζυγός του, τρεις μήνες μετά τη φωτιά


Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται πλέον η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη, τρεις μήνες μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του, νοσηλεύονται από τις 17/02 στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, ενώ και οι δύο κοιμόντουσαν.

Στις αρχές Απριλίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης μεταφέρθηκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ σήμερα έγιναν γνωστά και τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της συζύγου του.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αναμένεται η μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Ρένα Βενιέρη νοσηλεύεται πια σε Μονάδα Εγκαυμάτων, και επικοινωνεί κανονικά.

«Είναι ένα αισιόδοξο νέο, ένα μικρό θαύμα, όπως μου είπε και ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη και της Ρένας Βενιέρη, Μιχάλης, το ότι μετά από 4 μήνες η μητέρα του βρίσκεται εκτός ΜΕΘ. Η Ρένα Βενιέρη είναι σε Μονάδα Εγκαυμάτων, επικοινωνεί κανονικά με τον γιο της. Ο Μιχάλης μού είπε συγκινημένος ότι η μητέρα του βγήκε από τη ΜΕΘ και ότι επικοινωνούν», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Έχουμε πολύ μεγάλη διαδρομή ακόμα, γιατί είναι επιβαρυμένη η κατάστασή της», είπε ο γιος του ζευγαριού στην επικοινωνία του με τη δημοσιογράφο, με την ίδια να εξηγεί ότι η Ρένα Βενιέρη είχε περισσότερα εγκαύματα από τον Μανώλη Μαυρομμάτη και θα παραμείνει αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποφύγει πιθανές λοιμώξεις.


Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε και ότι ο Μανώλης Μαυρομμάτης αναμενόταν να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης πριν το Πάσχα, αλλά ένα θέμα με τη χολή του καθυστέρησε τη μεταφορά του.

Μέχρι στιγμής, ο αθλητικογράφος παραμένει στο νοσοκομείο ενώ πλέον έχει ξεπεράσει το θέμα με τη χολή του.