18 Μαΐου 2024

ΘΕΟΣ😂😂Κασσελάκης στο Κιλκίς: Μπήκε… στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ και υπέγραψε καπέλα – ΦΩΤΟ


Επίσκεψη στο Κιλκίς πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5).

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ο ίδιος πλησίασε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, ευχήθηκε στους παρισταμένους καλό αγώνα για το κόμμα τους και να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός και στη συνέχεια… υπέγραψε σε καπελάκι που του πρόσφεραν.«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή να επιστρέφω στο Κιλκίς, εδώ που πολλά πράγματα ξεκίνησαν πέρυσι τον Αύγουστο όταν η ιδέα να κατέλθω ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εν εξελίξει. Εδώ από το Κιλκίς που είχα βγάλει ένα βίντεο – μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών, έναν πατριωτισμό που σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας πως ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος. Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και είναι απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι καπηλεύθηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης κατά την άφιξή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύεται από τον βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά, στον οποίο, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε με θερμά λόγια: «Είμαι εδώ μαζί με τον βουλευτή μας τον Πέτρο Παππά, έναν πραγματικά καλό και πολύ αποτελεσματικό βουλευτή, εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για την τοπική κοινωνία».