15 Μαΐου 2024

Βόλος: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο – «Νούμερο, βλ@@α» – Βίντεο


Ξέφυγε η κατάσταση το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όπου τα αίματα άναψαν και ακούστηκαν χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr, υπήρξε φραστική επίθεση με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς από την σύμβουλο της παράταξης του Νίκου Παπαπέτρου, Φωτεινή Κοκκινάκη, εναντίον του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολου Ριζόπουλου.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, στη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Ριζόπουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είπε: «Έλεος κι από εμάς, έχετε ευθύνη όλοι που έχετε μπαχαλέψει αυτό το δημοτικό συμβούλιο».

Αμέσως μετά ακολούθησαν ύβρεις εναντίον του από την δημοτική σύμβουλο της «Συμμαχίας για τον Βόλο», λέγοντας ότι, «εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δεν φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι’ αυτό είστε δύο σας».

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.