17 Μαΐου 2024

📺Σύνταγμα: Διαμαρτυρία αστυνομικών για τη φτωχοποίησή τους - Έστησαν σκηνές


Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αστυνομικοί στο Σύνταγμα καταγγέλλοντας τη φτωχοποίηση της αστυνομίας. Οι συγκεντρωμένοι αστυνομικοί έχουν στήσει σκηνές απέναντι από τη Βουλή και κρατούν πανό που αναγράφουν τη δράση «Ως εδώ».

«Αστυνομικοί μένουν στα αυτοκίνητα»

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών, Γρηγόρης Γερακαράκος «δεν φτάνει μόνο ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν έχουν γίνει. Είναι ότι έρχεται μια τροπολογία και ψηφίζεται με την οποία το επίδομα στέγασης όταν μετακινείσαι αντί να είναι 100 ευρώ έγινε 30. Έχουμε συναδέρφους που μένουν στα αυτοκίνητα».

Η ΠΟΑΣΥ σε ανακοίνωσή της, αφού αναφέρθηκε στην κινητοποίηση των Ενώσεων της Ηπείρου παρουσία της Ομοσπονδίας μας στα Γιάννενα για τη φτωχοποίηση της αστυνομίας.

«Δυναμική απάντηση των Ενώσεων της Ηπείρου παρουσία της Ομοσπονδίας μας στα Γιάννενα για τη φτωχοποίηση της αστυνομίας. Περικοπές μόνο για μας: Πότε η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας; Πότε η αποκατάσταση των μισθών; Πότε η αύξηση των νυχτερινών; Ποτέ με εσάς στην Κυβέρνηση; Η συνέχεια στην Πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.