09 Μαΐου 2024

📺Αντριάνα Σκλεναρίκοβα - Η αποκάλυψή της για σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη: «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»


Στη βιογραφία της, με τίτλο «Libre», η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μίλησε για την απόπειρα Γάλλου σκηνοθέτη, να τη βιάσει, στο παρελθόν.

Το 52χρονο μοντέλο που ζει πλέον, μόνιμα στη Γαλλία μίλησε για την απόπειρα που έζησε, ενώ τόνισε πως κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό της κι έτσι, γλίτωσε από τον σκηνοθέτη.

Όπως είπε, πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.


Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ. Τότε εκείνος, προσπάθησε να έρθει κοντά της.

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί», διηγείται στο βιβλίο της.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα "αρπακτικό" κυκλοφορεί ελεύθερο».

Ανέφερε μάλιστα, πως λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν, είδε τον σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο, ενώ εκείνη συνοδευόταν από τον τότε, σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει "καλημέρα" με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», εξηγεί.


Τέλος, ανέφερε πως ήρθε η ώρα για εκείνη να πει την ιστορία της, ενώ τόνισε πως το κάνει για χάρη της κόρης της. «Το κάνω για όλα τα νέα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια κατάσταση κι ίσως δεν έχουν απαραίτητα τον δικό μου χαρακτήρα για να το χειριστούν. Ευτυχώς, που δημιουργήθηκε το #MeToo», έγραψε.