10 Μαΐου 2024

Επιμένει ο ΞΕΣΚΙΣΤΗΣ: Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα «θα τους ξεσκίσω»; -Το ξαναλέω


Ανυποχώρητος για τη φράση «θα τους ξεσκίσω» εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά και την αντίδραση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του επιμένει στη φράση «θα τους ξεσκίσω», τονίζοντας:

«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ; Το ξαναλέω λοιπόν.

Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί ''κάφρους'' και ''ανθρωπάκια'' και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ και στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Νίκου Ρωμανού, για την επίμαχη δήλωση Κασσελάκη με ύφος... Πολάκη, σε υγειονομικούς στην Πρέβεζα.

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη» αναφέρει, και επαναλαμβάνει το κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη «για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας», να μπουν στο isyriza.gr/opinion_form.

«Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει», καταλήγει η ανακοίνωση.