24 Μαΐου 2024

ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ😝😝Στη Βουλή ο Κασσελάκης: Μ@λ@κίες ότι ζήτησα συγγνώμη στο Ισραήλ -Αν μ' αφήσουν, θα πάω Παλαιστίνη


Τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επισκέφτηκε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη τελευταία μέρα λειτουργίας της Βουλής ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα, μόλις μπήκε στην αίθουσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε δεικτικά πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» λέγοντας: «Τι μ@λ@κίες είναι αυτά; Εγώ ποτέ δεν είπα συγγνώμη, δεν κατάλαβαν τι είπα».

Η εφημερίδα στον τίτλο της αναφέρει πως ο κ. Κασσελάκης- ως αρχηγός της Αριστεράς- ζήτησε συγγνώμη από το Ισραήλ.

Κασσελάκης: Θα πάω στη Δυτική Όχθη, αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ

Ο κ. Κασσελάκης πάντως αναφέρθηκε και στο ταξίδι του στην Παλαιστίνη που όπως είπε θα γίνει την Κυριακή, εφόσον του το επιτρέψει το κράτος του Ισραήλ.

Δημοσιογράφος: Πότε θα πάτε Παλαιστίνη;

Κασσελάκης: Την Κυριακή.

Δημοσιογράφος: Σε ποιο σημείο;

Κασσελάκης: Στη Δυτική όχθη. Αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ.

Δημοσιογράφος: Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;

Κασσελάκης: Ναι, αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους…εξάλλου είμαι ο μόνος «αμερικανόφερτος», όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο.

Αναφερόμενος στην οικονομία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση».

<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/kasselakis-dimosiografoi-israil-palaistini">Στη Βουλή ο Κασσελάκης: Μ@λ@κίες ότι ζήτησα συγγνώμη στο Ισραήλ -Αν μ' αφήσουν, θα πάω Παλαιστίνη - iefimerida.gr</a></p>