17 Μαΐου 2024

📺Κασσελάκης: Η ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ απάντησή του για το βίντεο στο οποίο φέρεται να σκουπίζει τα χέρια του ύστερα από χειραψία με εργαζόμενη


[Λέει ότι σκούπιζε τα χέρια του από τις τρίχες ενός σκύλου με τον οποίο έπαιζε πιο πριν...και θυμήθηκε να τα σκουπίσει μετά τη χειραψία με την κοπέλα... δηλαδή την κοπέλα τη χαιρέτησε με τις τρίχες στα χέρια 😂😜]

Στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα περιόδευσε τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σε ένα από τα βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την περιοδεία του στην Δράμα, ο Στέφανος Κασσελάκης, φέρεται να σπεύδει να σκουπίσει τα χέρια του ύστερα από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα.

Η κίνηση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάστηκε, με τον ίδιο να εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «λάσπη» εναντίον του. «Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου. Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους», έγραψε στο Twitter o Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές… Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου.
Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους.

ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα».