10 Μαΐου 2024

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ🤦‍♂️🤷‍♂️Ζωή Κω/λου: Εμπόδισε πρόεδρο δικαστηρίου και εισαγγελέα να βγουν από τη δικαστική αίθουσα


Νέο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της συνηγόρου των Κλημόπουλου- Φραγκουδάκη, Ζωής Κωνσταντοπούλου και των δικαστικών λειτουργών στα δικαστήρια του Βόλου.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης, η πρόεδρος της έδρας έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άνδρας από το κοινό του δικαστηρίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοληπτικού υλικού πλησίαζε την έδρα εξαπολύοντας πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών για το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Στο άκουσμα της εντολής η κα Κωνσταντοπούλου και ενώ η πρόεδρος της έδρας αποχωρούσε από την αίθουσα μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, ενώ της ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με την εντολή που έδωσε. Χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι συνόδευσαν την πρόεδρο στο γραφείο της.

Λίγη ώρα αργότερα και, ενώ η εισαγγελέας επέστρεφε στο γραφείο της η κ. Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά της μην επιτρέποντάς τη διέλευσή της. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν δρομο για να περάσει η εισαγγελέα. Όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν την κ. Κωνσταντοπούλου εκείνη τους φώναζε «μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπάθησει να κάνει υποδείξεις στους δημοσιογράφους
Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να υποδείξει στους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

H δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.