07 Μαΐου 2024

📺Τράβις Σκοτ: Ο Αμερικανός ράπερ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και... ξεσαλώνει με Καρρά, Βέρτη και Φανή Δρακοπούλου (βίντεο)


Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Σκοτ σέρνει τον χορό και δείχνει να απολαμβάνει με την ψυχή του γνωστές λαϊκές επιτυχίες

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει αυτές τις ημέρες ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να απολαμβάνει με την ψυχή του την ελληνική μουσική -και δη, τα πιο λαϊκά ακούσματα.

Στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) ανέβηκαν χαρακτηριστικά βίντεο από ένα αυτοσχέδιο γλέντι, που φαίνεται να στήθηκε στο Ιόνιο -και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι.


Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, ο διάσημος ράπερ... σέρνει τον χορό και «ξεσαλώνει» με ένα ποτ πουρί από λαϊκά ακούσματα, όπως το «Άστη να λέει» του Βασίλη Καρρά με τους Πυξ Λαξ και το «Απών» της Φανής Δρακοπούλου, ενώ σε άλλο βίντεο, ζωντανή ορχήστρα παίζει το «Σαν τρελός σε αγαπάω» του Νίκου Βέρτη και ο Σκοτ τα... δίνει όλα στον χορό, μαζί με την παρέα του.


Καθώς φαίνεται, η ραπ μουσική και τα λαϊκά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου μπορούν να συνδυαστούν, προκαλώντας... έκρηξη κεφιού -τουλάχιστον ο Τράβις Σκοτ δείχνει να το ευχαριστιέται με την ψυχή του.