12 Μαΐου 2024

📺Eurovision 2024: Νικήτρια αυτό το πραμα με τη φούστΡα-11η η Σάττι που έφαγε μαύρο από τις κριτικές επιτροπές-2ο στο κοινό το Ισραήλ(ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ🖕😝)Τι εγινε στους ημιτελικούς


Φυσικά δεν προκάλεσε εντύπωση το 0 (ΜΗΔΕΝ) που πήραν από τον κόσμο οι ανώμαλοι Βρετανοί με τους χορευτές με τα λουριά στον κ@λο, ενώ σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκαν στην ψήφο του κοινού και οι Ισπανοί που έστειλαν τους άλλους με τα στρινγκ🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
ΓΕΝΙΚΑ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ακόμα και στην περίπτωση του πράματος από την Ελβετία που ενώ ήταν πρώτο με διάφορα στις ψήφους των κριτικών επιτροπών ήρθε 4ο5ο στο κοινό πίσω από Κροατία, Ισραήλ, Ουκρανία και Γαλλία-ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, 
η συμμετοχή του οποίου συγκέντρωσε αντιδράσεις και αποδοκιμασίες ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ από τις πρόβες ως τον τελικό, πήρε 323 βαθμούς από το κοινό και ανέβηκε από την 12η (οι ελιτιστικες κριτικές επιτροπές του είχαν δώσει μονο 52 βαθμούς) στην 5η θέση (375 βαθμοί).

ΤΟ Nemo (που αυτοπροσδιορίζεται σαν it) με το τραγούδι «The Code» είναι ΤΟ μεγάλο νικήτριο😜 του 68ου διαγωνισμού της Eurovision.

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2024 ολοκληρώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με μεγάλη νικήτρια την Ελβετία που συγκέντωσε 591 βαθμούς, την οποία εκπροσώπησε ΤΟ Nemo, που ήταν ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με το τραγούδι «The Code».

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κροατία με 547 βαθμούς και την τρίτη η Ουκρανία με 453. Η Ελλάδα βγήκε 11η, συγκεντρώνοντας 126 βαθμούς και η Κύπρος 15η, με 78.

 


Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής



Δείτε τις συνολικές βαθμολογίες


Στην ψηφοφορία του κοινού πρώτη ήρθε η Κροατία και δεύτερο με μικρή διαφορά το Ισραήλ, το οποίο ψήφισαν πρώτο σε 14 χώρες (μεταξυ αυτων Ισπανία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο) ενω για 2η συνεχόμενη χρονιά βγήκε πρώτο στους ψηφοφόρους εκτός Ευρώπης.



Δείτε βίντεο με την εμφάνιση της Ελβετίας στον τελικό


«Μαύρο»… δαγκωτό στην Μαρίνα Σάττι από τις κριτικές επιτροπές

Η Μαρίνα Σάττι μπορεί επί σκηνής να είχε μία αψεγάδιαστη παρουσία με το «Ζάρι», ωστόσο η ανταπόκριση από τις κριτικές επιτροπές δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η Ελλάδα στην βαθμολογία των κριτικών επιτροπών τερμάτισε στην 14η θέση με 41 βαθμούς. Μάλιστα, πολλές χώρες ήταν αυτές που δεν την ψήφισαν. Σε σύνολο 37 χωρών η Ελλάδα έλαβε βαθμούς μόνο από επτά επιτροπές χωρών. Φωτεινή εξαίρεση ήταν η επιτροπή της Ελβετίας που έδωσε 12 βαθμούς στην Ελλάδα.

Οι βαθμοί που συγκέντρωσε η Ελλάδα ήταν:

12 από Ελβετία
7 από Αλβανία
7 από Κύπρο
4 από Γαλλία
4 από Αρμενία
3 από Σερβία
2 από Σλοβενία
2 από Νορβηγία

Οι χώρες που εντυπωσίασαν την ελληνική επιτροπή – Το 12άρι της Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε το 12αρι της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που έλαβε χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, το 12άρι από τη χώρα μας δόθηκε στην Ελβετία, ενώ το 10άρι δόθηκε στην Κύπρο.


Αναλυτικά στο βίντεο οι χώρες που εντυπωσίασαν την ελληνική επιτροπή:


Όσον αφορά τους ημιτελικούς, την Τρίτη κέρδισε η Κροατία και την Πέμπτη το Ισραήλ μπροστά απο Ολλανδία, Αρμενία, Ελβετία και Ελλάδα