08 Μαΐου 2024

📺Eurovision 2024: Βίντεο από την τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι πριν από τον Β’ ημιτελικό


Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) η τελική πρόβα για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το κοινό της Eurovision ενθουσιάστηκε.

Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision (Πέμπτη 9/5, 22.00). Το ρούχο που φορά είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές σε λευκές και μωβ αποχρώσεις και οι χορευτές γύρω της στα μαύρα. Το σύνολο της παρουσίασης φαίνεται πολύ δυναμικό με τη χορογραφία να έχει αρκετές εναλλαγές, όπως ακριβώς είναι και το στυλ του τραγουδιού.

Η ελληνική συμμετοχή έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις. Θαυμαστές από όλες τις χώρες με ελληνικές σημαίες και ζάρια στα χέρια, υποδέχτηκαν με δυνατό χειροκρότημα τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της. Η Μαρίνα Σάττι ήταν αρκετά ευδιάθετη, με το χιούμορ της να κυριαρχεί στην συζήτηση με τους Eurofans.

Οι λάτρεις της Eurovision θεωρούν ως δεδομένη την πρόκριση της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της Eurovision .

Eurovision 2024: Δείτε βίντεο από την τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι


Η εμφάνισή της Μαρίνας Σάττι θα μεταδίδεται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, με μονοπλάνο και θα δίνεται η αίσθηση πως οι τηλεθεατές θα είναι σαν να την παρακολουθούν από κινητό, ενώ στις οθόνες τους θα εμφανίζονται emoji όπως στα social media, όπως καρδιές.

Τη μουσική του τραγουδιού «Zari», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.