31 Μαΐου 2024

📺Κασσελάκης: Με κατηγορεί για lifestyle ο Ανδρουλάκης που πήγε στην Τσιμτσιλή; Άσε που κάνω καλύτερα βιντεάκια στο TikTok😜🤦‍♂️


Συνέντευξη δίνει αυτήν την ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης στο Star, στη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε ερωτήσεις για την πολιτική που ακολουθεί και για τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μίλησε και για τη διαδικτυακή καμπάνια του και για το πώς έχει κατηγορηθεί για πολιτική lifestyle.

Το 80% των ανθρώπων της χώρας πιέζεται, λέει ο Κασσελάκης

Στην ερώτηση αν ο κόσμος περνά άσχημα στην Ελλάδα, απάντησε ότι κάνει αλλαγές στη φορολογική κλίμακα και ότι ακολουθεί προοδευτική πολιτική.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσθεσε ότι το «26% της χώρας είναι στα πρόθυρα του κοινωνικού αποκλεισμού» και ότι πολλοί νέοι ζουν ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, είχαμε τη μεγαλύτερη θνησιμότητα κατά κεφαλή επί covid και έχουμε τις πιο ακριβές τιμές στον ηλεκτρισμό.

Υπάρχει μια μερίδα πληθυσμού, κοντά το 20% που ευημερεί και το 80% πιέζεται και υπάρχει μέσα σε αυτό το ποσοστό ένα κομμάτι που αγκομαχά. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και το 20% δεν είναι περήφανο για τη χώρα, είπε.

Κασσελάκης: Με κατηγορούν Ανδρουλάκης και Αχτσιόγλου για lifestyle

Ερωτηθείς εάν η διαδικτυακή καμπάνια του μεταφράζεται σε ψήφους, είπε ότι «ναι», καθώς όσο ο κόσμος μας γνωρίζει βλέπει ότι δημιουργούμε κίνημα διαφορετικό από τα άλλα, ριζωμένο στην κοινωνία, που δεν εξαρτάται από συμφέροντα. Βλέπει μια αυθεντικότητα σε εμένα και υπόσχομαι ότι αυτός είμαι και θα είμαι για πάντα, δεν θα αλλάξω και δεν θα προδώσω ποτέ

Με κατηγορεί ο Ανδρουλάκης για λαιφστάιλ που ήταν στην κυρία Τσιμτσιλή και προσπάθησε να κάνει ένα ΤικΤοκ και δεν του βγήκε ή η Νέα Αριστερά που έχει αρχίσει ως ομάδα με κλοπή εδρών; και η κα Αχτσιόγλου ανοίγει το σπίτι της στο ΤικΤοκ και κατηγορεί εμένα για λάιφσταιλ; Και ο κος Κουτσούμπας άνοιξε ΤικΤοκ. Είμαι αντιμέτωπος με σύστημα προπαγάνδας και χρειάζομαι κάθε μέσο. Όλοι οι Έλληνες είναι ισότιμοι, θα επικοινωνήσω και με τα social και με τις εκπομπές.

Ο Κασσελάκης είπε, επίσης: Μπορεί κάποιος να μην με συμπαθεί, το σέβομαι αυτό. Αλλά τουλάχιστον ας κοιτάξει τις προτάσεις μας. Έχουμε δείξει ένα δείγμα, θα υπάρχουν περισσότερες προτάσεις μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές και θα ήθελα ο κόσμος να τις ακούσει και να μας ψηφίσει με βάση αυτές.

Για Τουρκία και Βόρεια Μακεδονία ΣΚΟΠΙΑ

Για την Τουρκία είπε ότι ο διάλογος είναι θετικός, αλλά πως οι προκλήσεις είναι μεγάλες, όπως η Μονή της Χώρας, και ο πρωθυπουργός μιλά για αχρείαστες κινήσεις και όχι για προκλήσεις. Πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές, είπε.

Για τη Βόρεια Μακεδονία τα ΣΚΟΠΙΑ, ο Κασσελάκης είπε: δεν ήμασταν εμείς που φορούσαμε περικεφαλαίες για να πάρουμε ψήφους, ο Μητσοτάκης θα την ήθελε τη συμφωνία αυτή, αλλά η ΝΔ δεν ήθελε να πιστώσει κάτι θετικό στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Να ρωτήσετε τον πρωθυπουργό, εκείνοι καθυστέρησαν, εκείνοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα» σημείωσε και κατέληξε λέγοντας «Εγώ λέω στους πολίτες: εμείς δεν σας είπαμε ψέματα». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας: Μπορεί να διαφωνείτε με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τη Συμφωνία, αλλά δεν σας εργαλειοποιήσαμε, σας είπαμε την αλήθεια. Η ΝΔ σας εκμεταλλεύεται και σας λέει ψέματα.

Για τις ευρωεκλογές

Η Ευρώπη πρέπει να δώσει λύσεις, πρέπει να έχουμε αμυντική αυτάρκεια, να έχουμε ευρωομόλογο, χρειαζόμαστε νέο ταμείο ανάκαμψης για την πράσινη μετάβαση, υπάρχουν πολλά ζητήματα, συνέχισε ο κ. Κασσελάκης. Απευθύνομαι σε όλους με διαφάνεια και σεβασμό και ταπεινοφροσύνη, γι' αυτό δεν βγάζουμε σποτάκια που λένε ότι είμαστε κοντά στην Ευρώπη, αλλά λέμε την αλήθεια, είπε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές, μαζί με την αλλαγή στην Ευρώπη, που πρέπει να αναγνωρίσει άμεσα το παλαιστινιακό κράτος, ο λαός πρέπει να στείλει μήνυμα για την αλαζονεία του 41%.

«Είμαι στη χώρα μου, στην πατρίδα μου για να προσφέρω, όχι για να κάνω καριέρα από την πολιτική» τόνισε και είπε ότι στόχος είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές και μέχρι τότε να γίνει κίνημα ριζωμένο στη χώρα. Στόχος του κόμματος είναι να αλλάξει τη χώρα, όποιο ποσοστό κι αν πάρει στις εκλογές, λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρέπει να δούμε την Ελλάδα στο πάνω μισό της Ευρώπης, σημείωσε και είπε ότι για αυτό ευθύνεται ότι «έχουμε πρόβλημα στο πολιτικό μας σύστημα».

Δείτε τη συνέντευξη Κασσελάκη: