30 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ: Εκτόξευσαν την αξία τους στο transfermarkt Κουλιεράκης - Κωνσταντέλιας


[Ο πιο ακριβός παίκτης της Super league (λίγο άδικο για Ποντένσε που ήταν εξίσου καλός και σημαντικός για ΟΣΦΠ) ο Ντέλιας, ο πιο ακριβός στόπερ ο Κουλιεράκης... τους πουλάμε χαλαρά και τους δυο αφού θα βούμε αντικαταστάτες να τα μπαλώσουμε... μόνο Κοτάρσκι μην πουλήσουμε γιατί δύσκολα θα ξαναβρούμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε καλύτερα από ΟΣΦΠ που η μισή ομάδα είναι δανεικοί που θα φύγουν τις επόμενες μέρες αφού δύσκολα ο Μαρινάκης θα σκάσει 20 εκ να τους κρτήσεις]

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι δύο ποδοσφαιριστές βοήθησαν τα μέγιστα για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και αύξησαν τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του transfermarkt που σήμερα παρουσίασε τις νέες «τιμές». 

Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» εκτόξευσε την αξία του στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ μέσα σε δύο χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 2022 η αξία του κυμαινόταν στα 400.000€, ενώ τον Μάιο του 2024 αγγίζει τα 8.000.000. Είναι ο δεύτερος σε αξία αμυντικός του Πρωταθλήματος, πίσω από τον Κάρμο του Ολυμπιακού που είναι στα 12.000.000 ευρώ.

Ο Κωνσταντέλιας τον Μάιο του 2021 κοστολογούνται 150.000 ευρώ ενώ τρία χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2024, κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια όντας πλέον ο πιο ακριβός παίκτης της Superleague ενώ συνολικά μεταξύ των Ελλήνων παικτών εντός και εκτός συνόρων βρίσκεται στην 4η θέση πίσω από Βαγγέλη Παυλίδη, Κώστα Τσιμίκα, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Αυξήθηκε η τιμή και άλλων παικτών του ΠΑΟΚ όπως ο Ζίβκοβιτς (8 εκ.), Ντεσπόντοφ (7 εκ.), Κοτάρσκι (5 εκ.), Μεϊτέ (3.5 εκ.)