30 Μαΐου 2024

📺ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΕΧτζήδες🤣🤷‍♂️ΚΑΦΡΟΙ ΟΣΦΠ κρατούν καρέκλες και συνοδεύουν τον Μαρινάκη-Με μηνύσεις απειλεί η ΑΕΧ-Η UEFA ξεκίνησε την άμεση αποκατάσταση του γηπέδου


Ένα βίντεο που έχει εξοργίσει τους οπαδούς της ΑΕΚ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περπατά έξω από το «Γέωργιος Καραϊσκάκης» και τον συνοδεύουν-αποθεώνουν οπαδοί του Ολυμπιακού που κρατούν στα χέρια τους καθίσματα-λάφυρα από την «Αγιά Σοφιά».

Τελικός Conference League: Η ΠΑΕ ΑΕΚ κινείται νομικά κατά όσων προκάλεσαν ζημιές στην «OPAP Arena»

Ο τελικός του Conference League ανήκει στο παρελθόν όχι όμως και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε ζημιές και βανδαλισμούς του γηπέδου της ΑΕΚ οδηγούν την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ σε νομικές κινήσεις.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες αλλά και οι αναρτήσεις φιλάθλων που έφευγαν από την “Αγιά Σοφιά” με καθίσματα στα χέρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ενημέρωσή της την Πέμπτη, διευκρινίζει ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Σύμφωνα με το Novasports, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι “κιτρινόμαυροι”: “Αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία“.


Επίσης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέφεραν πως: “Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματα τους. Οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα. Υπάρχει όμως κι ότι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας. Και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία“.


OPAP Arena: Η UEFA ξεκίνησε την άμεση αποκατάσταση του γηπέδου

Η UEFA, όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για να επαναφέρει την OPAP Arena στη μορφή που είχε πριν τον τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η UEFA, μετά τον τελικό του Conference League, ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες εργασίες ώστε η OPAP Arena να επιστρέψει στη μορφή που είχε πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, θα αφαιρεθούν όλα τα αυτοκόλλητά της ενώ θα γίνει και η αποκατάσταση των όποιων ζημιών προκλήθηκαν. Χαρακτηριστικά είναι τα καθίσματα που έσπασαν οι Ιταλοί οπαδοί, ενώ υπάρχουν και κάποια βαψίματα στους χώρους του γηπέδου από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά θα αποκατασταθούν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία στη συνέχεια θα στείλει το... λογαριασμό στις ομάδες.