04 Ιουνίου 2024

📺Το "πόθεν έσχες" Κασσελάκη "γκρέμισε" το Χ-Χρήστες ανακαλύπτουν τις λαμογιές: Παρουσιάζει ζημιογόνες επιχειρήσεις ως κερδοφόρες-Γονική παροχή σε ηλικία 2 ετών για να γλιτώσουν κατασχέσεις κ.α.


Εχθές στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, παρουσίασε ένα... excel εν είδει πόθεν έσχες. Με αυτήν του την κίνηση κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες απορίες για την οικονομική του κατάσταση από όσες επιχείρησε να ξεδιαλύνει.

Όπως εντόπισαν χρήστες του X. υπάρχουν στοιχεία που αντιτίθενται στους ισχυρισμούς του Κασσελάκη, όπως πχ. η ατάκα του ότι έβγαλε για τους επενδυτές 50 εκ κέρδη το 2022, ενώ τους ισολογισμούς της εταιρίας εμφανίζεται ζημιά 8 εκ ευρώ:

Από το μπακαλοτέφτερο του Κασσελάκη προέκυψε οτι έχει συμμετοχή σε εστιατόριο υγιεινής διατροφής στις Σπέτσες και μάλιστα έχει αφήσει και κριτική στο Google!

Ενώ ενδεικτικό των προθέσεων των γονέων του είναι το ότι το 1990 του μεταβίβασαν το μόνο περιουσιακό στοιχείο τους, το σπίτι στις Σπέτσες, ενώ αυτός ήταν 2 ετών. Προφανώς θέλοντας να αποφύγουν το ενδεχόμενο εναντίον τους κατασχεσεων, αφού όπως είναι γνωστό ο πατέρας του χρωστάει 11 εκ ευρώ στην εφορία κάτι που τόνισε και ο Άδωνις Γεωργιάδης (μετά το 1:10 του βίντεο).

Οι περισσότεροι χρήστες διακωμώδησαν το excel και εντόπισαν ανησυχητικές ομοιότητες με τον ...Τσάκα και τον Σώρρα!

https://omadaalithias.gr/social/pothen-eshes-kasselaki-gkremise-h