24 Ιουνίου 2024

Η ανάρτηση της 43χρονης που κατήγγειλε γνωστό δικηγόρο για ξυλοδαρμό – «Με έβρισε χυδαία, με είπε δικηγορικό τίποτα, με χαστούκισε»


Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία εις βάρος ενός γνωστού δικηγόρου για βία και απειλή σε 43χρονη γυναίκα, την ώρα μάλιστα που η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα έχει προκαλέσει οργή.

Και δεύτερος γνωστός δικηγόρος βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το MEGA. Πρόκειται για μία καταγγελία που έγινε στην αστυνομία πριν από περίπου 1,5 μήνα. Η καταγγέλλουσα, η οποία είναι επίσης δικηγόρος, κατήγγειλε ότι υπήρξε ένα περιστατικό με τον δικηγόρο στο οποίο της άσκησε βία και την έβρισε.

Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα και διενεργείται προκαταρκτική έρευνα. Τα αδικήματα που ερευνώνται αφορούν σε βία και απειλή και αναμένονται τα συμπεράσματα της έρευνας.

Από την πλευρά του ο γνωστός δικηγόρος αρνείται όσα του αποδίδονται και έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας με δική του μήνυση. Σε αυτή φέρεται να υποστηρίζει ότι όλα αυτά που λέει η γυναίκα είναι ψευδή.

Η ανάρτηση

Η 43χρονη αρκετές ημέρες αργότερα προχώρησε και σε ανάρτηση στο facebook στην οποία ισχυρίζεται τι έγινε εκείνο το απόγευμα του Απριλίου και ”φωτογραφίζει” τον άνθρωπο τον οποίο ακολούθως κατήγγειλε στην Αστυνομία ως κακοποιητή της: «Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης, όμως ο άνδρας αποφάσισε ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές, οι οποίες δεν ήρθαν ποτέ. Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άνδρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ….α”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε, στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη. Εννοείται πως κάλεσα αμέσως αστυνομία, έκανα μήνυση και με εξέτασε ιατροδικαστής. Εννοείται πως δεν αντέδρασα, διότι αν ακουμπούσα έστω, έναν τύπο 70 ετών, θα βρισκόμουν μπλεγμένη αγρίως. Άλλες θλιβερές λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μετά από δύο μέρες αυτός με κάλεσε στο τηλέφωνο, ζητώντας μου να τα βρούμε, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να με πείσει να αποσύρω την μήνυση».
Η υπόθεση είναι στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ και ο δικηγόρος έχει κινηθεί νομικά εναντίον της 43χρονης υποστηρίζοντας και ενώπιον συναδέλφων του, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν, ότι εκείνη του επιτέθηκε και μάλιστα ότι του έσκισε το πουκάμισο.