02 Ιουνίου 2024

📺ΛΑΘΡΟΤΙΤΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΑΔΟΥΣ😝😝Πάλι ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ το Γουέμπλεϊ: Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επισκιάζεται από τουλάχιστον 53 συλλήψεις


Σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του γηπέδου του Γουέμπλεϊ θα τεθούν για άλλη μια φορά μετά τον ταραχώδη τελικό του Champions League. Βίντεο δείχνουν εισβολές στο γήπεδο και παρά τη σπουδαία νίκη της Ρεάλ, ο αγώνας επισκιάστηκε από 53 συλλήψεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδισε😂😂🤦🏻‍♂️ το 15ο Champions League χθες το βράδυ χάρη στα γκολ των Dani Carvajal και Vinicius Jr καθώς νίκησε 2-0 την Borussia Dortmund στον ετήσιο κορυφαίο αγώνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που φέτος φιλοξενήθηκε στο Λονδίνο.

Ωστόσο, το γεγονός ήταν ξινό για κάποιους πριν από την έναρξη, όταν οι οπαδοί εθεάθησαν να κινούνται προς το εμβληματικό στάδιο και να προσπαθούν να εισέλθουν μέσω της εισόδου του «Club Wembley», προτού απωθηθούν και απομακρυνθούν από την ασφάλεια.

Στη συνέχεια, μια σειρά από εισβολείς έτρεξαν στον χλοοτάπητα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αναγκάζοντας τους διαιτητές να σταματήσουν το παιχνίδι. Ένας από τους ανθρώπους που έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο σταμάτησε για να βγάλει μια selfie με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, σε κάτι που φαινόταν να είναι ένα διαδικτυακό challenge με χρηματική ανταμοιβή.


Στη συνέχεια, μετά το σφύριγμα τέλους, αποκλειστικό υλικό που έλαβε η MailOnline φάνηκε να δείχνει οπαδούς να τρέχουν μέσα από την πόρτα του γηπέδου καθώς η τελετή απονομής του τροπαίου είχε ξεκινήσει.

Η στιγμή που οπαδός διακόπτει τον αγώνα


Αυτά τα λάθη ήρθαν παρά το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε σε εφαρμογή ένα “δαχτυλίδι” άμυνας 5 εκατομμυρίων λιρών για να αποφευχθεί η επανάληψη της ημέρας ντροπής της Αγγλίας για το Euro 2020. Σε αυτόν τον τελικό – που διεξήχθη το 2021 έχοντας καθυστερήσει λόγω της πανδημίας Covid-19 – οπαδοί χωρίς εισιτήρια να εισέβαλαν στις πύλες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο στάδιο.


Πλάνα έξω από το Γουέμπλεϊ απόψε έδειξαν μια ομάδα ανδρών – πολλοί των οποίων τα πρόσωπα ήταν κρυμμένα κάτω από κουκούλες – να προσπαθούν να ορμήσουν στις εισόδους του σταδίου, σε σκηνές που θυμίζουν τα γεγονότα του 2021, αν και όχι στην ίδια κλίμακα.


Υπήρχαν χαοτικές σκηνές και μέσα στο γήπεδο, όταν λίγο μετά την έναρξη, το προσωπικό ασφαλείας του Γουέμπλεϊ αναγκάστηκε να αναλάβει δράση για να απομακρύνει δύο εισβολείς του γηπέδου.