04 Ιουνίου 2024

Πλακιάς εναντίον Καρυστινού: 5 οικογένειες είναι γραμμένες στο σύλλογό της-Μην τους δίνετε τις δωρεές που ζητάνε


Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πλακιά, γονέας των δίδυμων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών και της Καρυστινού. Ο Πλακιάς κατηγορεί τον Σύλλογο που έχει κάνει η Καρυστινού και ζητάει να κατεβάσουν τις φωτογραφίες των παιδιών του από τη σελίδα τους στο Facebook, ενώ καλεί τον κόσμο να μην δίνει λεφτά αφού ο εν λόγω Σύλλογος ζητάει δωρεές.

Μέσα από αναρτήσεις του μάλιστα αποκαλύπτει ότι στο Σύλλογο είναι μέλη μόνο 5 οικογένειες ενώ λέει ότι τα έξοδα της Καρυστινού για να πηγαινοέρχεται στο Ευρωκοινοβούλιο τα πληρώνει ο Αρβανίτης!

Δείτε τη σημερινή ανάρτησή του:

Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν μπορώ να αναλώνομε σε διάφορες ανακοινώσεις που βγαίνουν κάθε μέρα από πολλές και διάφορες πλευρές και πρέπει να γνωρίζετε και εσείς εδώ μέσα ορισμένα πράγματα  μιας και τα ερωτήματα σας είναι πολλά και εύλογα .
Πρέπει να σας ενημερώσω ότι οι Οικογένειες των Πλακια Νικολαου και του Πλακιά Δημητρίου ουδεμία σχέση έχουμε με τον παρακάτω :
Σύλλογο Συγγενών Θυματων Τεμπων 2023  από επιλογή μας και μόνο .
Βλέποντας ότι  ξανά ανεβάσανε το link που ζητούν 10€ για την εγγραφή καθώς κάνουν δεκτές και δωρεές πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε εντελώς αντίθετοι με τέτοιες κινήσεις και να γνωρίζετε και και όσοι από εσάς που θα κάνετε την εγγραφή ( και είναι δικαίωμα σας )ότι τα χρήματα πάνε σε ένα σύλλογο που τον αποτελούν μόνο 5 οικογένειες με πρόεδρο την Καρυστιανου Μαρία .
Πρέπει να γνωρίζετε για να μην αρχίσετε τις ερωτήσεις σας ότι δεν μας χωρίζει τίποτα με αυτές τις 5 οικογένειες μιας και ο στόχος είναι κοινός : Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !
Απλώς δεν συμφωνούμε με τέτοιες κινήσεις όπως και διάφορες άλλες σχετικά με νομικά και θέματα έρευνας επάνω στο έγκλημα .
Και αυτό πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλους σας 
Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας μπορούμε να κινηθούμε μόνοι μας σε όλα τα επίπεδα οποία και να είναι αυτά από την αρχή μέχρι το τέλος οποίο και να είναι αυτό 
Σας θελουμε διπλα μας σε όλον αυτόν τον αγώνα μόνο με την παρουσία σας και τίποτα άλλο .
Σας είμαστε ευγνώμονες για όλη την στήριξη και την αγάπη σας .
Να είστε σίγουροι ότι θα χτυπήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον οποίο υπεύθυνο για την δολοφονία των παιδιων μας μέχρι την δικαίωση αυτών .
Από εδώ μέχρι τα δικαστήρια όλου του κόσμου με οποίο κόστος και να είναι αυτό δεν θα σταματήσουμε ποτέ 
Δώσαμε έναν όρκο επάνω στα φέρετρα των παιδιών μας και δεν μπορούμε να τον πάρουμε πίσω με οποίο κόστος και αν είναι αυτό.
Σας ευχαριστώ δεν θα ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα .
Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον είμαστε πολύ κοντά σε όλα και εκεί θα δείτε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι .
Κρατήστε σημειώσεις από όλες τις πλευρές και δηλώσεις .
Θα αποδομηθεί πολύς κόσμος .
Και θυμηθείτε με σε ένα μήνα από τώρα.




Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ότι μόνο 5 οικογένειες είναι μέλη στον Σύλλογο της Καρυστινού και διαφωνεί με το αίτημα της σελίδας του Συλλόγου που ζητάει δωρεές στο Facebook. Ζήτησε μάλιστα να αφαιρεθούν οι φώτο των παιδιών όσων δεν είναι μέλη στο Σύλλογο ενώ αποκάλυψε και ότι ο Αρβανίτης πληρώνει τα έξοδα Καρυστινού να μιλάει στην Ευρωβουλή: