21 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει το επόμενο δεκαήμερο


Αίτηση αποφυλάκισης σχεδιάζει να υποβάλλει ο 52χρονος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής  του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει,  το επόμενο δεκαήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του Λύτρα

Από την πλευρά της, η σύζυγός του,  Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr προχωρά σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενώ έχει ομολογήσει ότι τη χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδυνή έξοδο.