29 Ιουνίου 2024

Στην Αθήνα η μητέρα του Έλον Μασκ, Μάγια -Πού βρέθηκε, με ποιους συναντήθηκε [εικόνες]


Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρέθηκε χθες η μητέρα του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ, Μάγια.

Το 76χρονο πρώην μοντέλο, διαιτολόγος και συγγραφέας ταξίδεψε στη χώρα μας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Μαθήματα ζωής», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά.


Η παρουσίαση έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με παρουσία πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και γυναικών πολιτικών και όχι μόνο όπως η Άντζελα Γκερέκου, η Νόνη Δούνια, η Σοφία Ζαχαράκη, η Σοφία Βούλτεψη, η Αθηνά Λινού, η Χριστίνα Κοντοβά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος Έλλη Σπυροπουλου.

Η Μάγια Μασκ, φορώντας ένα εμπριμέ φόρεμα σε μπλε και πράσινη απόχρωση, υπέγραψε βιβλία και πόζαρε με τις γνωστές Ελληνίδες που την πλαισίωσαν στην παρουσίασή της.


Στη συνέχεια, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παρουσίασα το ελληνικό μου βιβλίο στην όμορφη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Ευχαριστώ @elli_spy για αυτή την υπέροχη εκδήλωση με καταξιωμένες γυναίκες να διαβάζουν κεφάλαια από το βιβλίο μου».

Στο Μουσείο της Ακρόπολης η Μάγια Μασκ

Την ίδια ημέρα, η Μάγια Μασκ ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης από την πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου αλλά και τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης, κ. Σταμπολίδη.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο, η Μάγια Μασκ εντυπωσιάστηκε από το Μουσείο ενώ στη συνέχεια έλαβε σαν δώρο από την κ. Γκερέκου μια μικρογραφία της Ακρόπολης.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν και για το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.


«Με χαρά υποδεχτήκαμε την μητέρα του γνωστού σε όλους, Ελον Μασκ για δεύτερη φορά στην Ελλάδα! Την κυρία Μaye Musk.. Αυτη την φορά για την παρουσίαση του βιβλίου της «A woman makes a plan»- Διηγείται την δική της ζωή! Μια συγκλονιστικη ζωη με δυνατο μήνυμα κουράγιου κ πίστης για όλους μας! Με την κυρία Maye Musk συζητήσαμε πολλά θέματα όπως και το θέμα της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα! Ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες αλλά και όλους τους φιλέλληνες που αναγνωρίζουν, ότι είναι ένα θέμα που αφορά την ίδια την δημοκρατία των λαών!», έγραψε σε ανάρτησή της η κ. Γκερέκου.

«Είχα την χαρά να την συνοδεύσω σε μια μοναδική ξενάγηση από τον διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης αλλά και μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ, Κο Σταμπολιδη. Συγχαρητήρια στην Έλλη Σπυροπουλου για όλες τις τόσο πετυχημένες δράσεις της!!!», κατέληξε η πρόεδρος του ΕΟΤ.