11 Ιουνίου 2024

📺Φρέντι Μπελέρης: «Ο πατέρας μου είδε τη νίκη του στις ευρωεκλογές μέσα από το κελί» λέει ο γιος του


Υπερήφανος δήλωσε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, για την εκλογή του πατέρα του στις ευρωεκλογές 2024, ενώ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη χαρά και για το αίσθημα της δικαίωσης που τον έκαναν να αισθανθεί.

«Είμαστε υπερήφανοι, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για αυτή τη μεγάλη χαρά, για το αίσθημα της δικαίωσης και για την εθνική υπερηφάνεια» ανέφερε αρχικά ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, μιλώντας στο OPEN, και πρόσθεσε σχετικά με το κλίμα γιορτής που επικρατούσε την ημέρα των ευρωεκλογών πως «δεν υφίσταται η δημοκρατία στον τόπο μας. Ο δήμαρχος είναι φυλακή, και όλη αυτή την καταπίεση και την αδικία που έχουν υποστεί οι πολίτες τους τελευταίους 13 μήνες, την εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο».

Μάλιστα, επεσήμανε πως χθες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Φρέντι Μπελέρη. «Ήταν μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, τον γέμισε κουράγιο. Ο πατέρας μου είδε την νίκη του μέσα από μία μικρή τηλεόραση, μέσα από το κελί».

Ο γιος του, τόνισε πως δεν πιστεύει στην αλβανική Δικαιοσύνη και σημείωσε ότι ελπίζει σε μείωση της ποινής του για να αποφυλακιστεί άμεσα. «Διαφορετικά, αν δεν μειωθεί η ποινή του, ο πατέρας μου θα αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο».