21 Ιουνίου 2024

📺Η Σοφία Πολυζωγοπούλου καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα-Τι είπε η χήρα Καραϊβάζ που μίλησε μαζί τους


Αίτηση διαζυγίου καταθέτει η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αίτηση αναμένεται να δρομολογηθεί μετά του Αγίου Πνεύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλοι του ζευγαριού γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας έφυγε τον περασμένο Δεκέμβριο από το σπίτι τους στον Γέρακα, ενώ το Πάσχα η κυρία Πολυζωγοπούλου φέρεται να του ζήτησε να προσπαθήσουν και να γυρίσει στο σπίτι, καθώς η κόρη τους τον ζητούσε.

Στάθα Καραϊβάζ για Λύτρα: Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο – Σε κατάσταση οργής και σοκ η Σοφία Πολυζωγοπούλου


Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα καθώς ο ποινικολόγος είναι εκείνος ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Όπως είπε η Στάθα Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1, μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού επικοινώνησε και με τον Απόστολο Λύτρα και με την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Ήταν πραγματικά μία δυσάρεστη έκπληξη. Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο. Εγώ βέβαια πάντα ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο. Το μόνο που λέω είναι φυσικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, θα πρέπει να πάρει βοήθεια και θα πρέπει να σηκωθεί πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει τη ζωή του».

Η ίδια τόνισε: «Μίλησα μαζί του, είναι κι αυτός προβληματισμένος με την οργή που του βγήκε. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Μίλησα και με τον Απόστολο και με την Σοφία, η οποία με διαβεβαίωσε ότι στο παρελθόν ούτε καν της είχε επιτεθεί, ούτε λεκτικά και αυτό που μου είπε είναι ότι το πιο δύσκολο θα είναι το πώς θα το μάθει το παιδί, ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι έγινε ένα δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά, τη στιγμή που το παιδί δεν υπήρξε κοινωνός σε καμία περίπτωση καβγά».

Όπως περιέγραψε η Στάθα Καραϊβάζ, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι σε κατάσταση σοκ. «Είναι σε κατάσταση οργής και σοκ. Δεν περίμενε προφανώς μία τέτοια εξέλιξη από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα τον είδα και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Με κοινό φίλο που είχαμε μιλήσει το ίδιο βράδυ πριν από το συμβάν, μού είπε ότι δεν είχε το κέφι και τη χαρά που είχε ο Απόστολος. Τώρα τι συνέβαινε στην προσωπική τους ζωή, στη μεταξύ τους σχέση, είμαι εντελώς αναρμόδια για να το γνωρίζω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1: